pühapäev, 2. veebruar 2014

Veebruar ja Wall of Stuff.

On teine veebruar, ühe päeva olen blogimisega vahele jätnud ja ausalt öeldes tunnen juba, kuidas mul pole midagi öelda ja mõtlesin, et olen siis natukene aega vait. Ja siis mõtlesin, et millal ma siis üldse midagi ütleks. Varemgi olnud neid kuuseid pause, sest mul ei ole sel hetkel midagi öelda ja siis ei ütlegi. Ja kuu aega on mu blogi vait...

Otsustasin, et veebruaris räägin oma seinast. Ei oskagi seda muudmood seletada. Või siis öelda, miks ma sellest rääkida tahan. Aga tahan. So here it is. My wall of stuff.
Albert, ahv, Homer ja raamat hängivad niisama.

See on kogunenud suhteliselt pika aja jooksul. Ei teagi täpselt, mis see kõige esimene asi on, sest on väikesed kahtlused, aga veidi enne selle pildi tegemist panin üles viimased. Mitte viimased üleüldse aga hetkeseisuga... Ja seda ma nüüd hakkangi teile veebruari kuus lahti harutama. Iga paberi kohta on oma lugu ja kuigi iga paberi kohta eraldi blogiposti tegema ei hakka, siis mingit materjali siit ikka saab! (Eirame seda, et mu wallquote'il ei ole kirjavahemärke. Esimese hooga neid ei teinud ja nüüd on nii jäänud. One day!)

Also, this happened:
Aga sellest mingil hetkel lähemalt.

8 sisemonoloogi.:

eva ütles ...

FINALLY!

Miks te nii vara sulete?

-Merilyn ütles ...

Sest me otsustasime, et me tahame sind kiusata. Jumala eest, kui Eva Lõunaka lähedale satub, siis uksed lukku-tuled kustu!

eva ütles ...

LÕUNAKAS?! Holy fuck no.
Bring me sushi. Free of charge.

-Merilyn ütles ...

Bring me sushi. I'm gonna charge you. :D

eva ütles ...

http://bit.ly/18qZ6P0

-Merilyn ütles ...

I knew it'd be the bear. :D

eva ütles ...

Of course it's the bear. Bring me sushi!

(Lõhe wakame, thx! Ja avokaadoga miskit! Ja tuunikalast ka ära ei ütleks)

-Merilyn ütles ...

Ole nüüd. Best I can do is juustuburks.

 

Blog Template by BloggerCandy.com