teisipäev, 7. aprill 2009

Come out, come out, where ever you are!

No nii. :D Rebeka. Räägi mulle oma probleemist. Oled sa mu blogist sõltuvuses? Millal see algas? On sul raske lapsepõlv olnud? :D Tegelt kaa. Mis teema sul on? "Nuuks, Merka pole blogi kirjutanud, ma suren ära!" :D Mismõttes? Kirjuta jah vahel ise kaa! :D Ega ma ei ole ainuke meie klassis, kellel blogi on. :F

Tegelt täna tulin hiljem, sest käisin poes ja ostsin omale valged ketsid. (L) Mitte Converse, a suht pandavad sellised. :D Jalga pandavad ma mõtlen ikka.

Teeks Rebekal päeva korda. :D
Teeks endal kaa. :D
Yeah. Much! better. (:

Ma ei oska geod. Kes mind aitab? Eks ma siis vist ikka ise õpin. ):

Ja jälle mul pole midagi öelda. Kui ainult seda, et ma sain vist nüüd tean, mida ma öelda tahan. See ei saa kindlasti kerge olema. Selles suhtes, et mingil määral saame me mõlemad haiget, kuigi see on asi, mida ma ei taha. Lugesin just, et sometimes the right thing is the hardest. Ja ma ei ole kindel, kas see on ikka täiesti õige. Ja tean, et see on raske, aga ma leian, et see on vajalik. Lihtsalt... Ma arvan, et ma hoolin natuke liiga palju, et seda asja niiviisi jätta. Ma ei oskagi kohe seletada seda. Ma arvan, et küll sa saad homme teada. Kui meil tekib homme võimalus rääkimiseks. Kallis oled ikka. Vaatamata sellele. Ja ma ei taha, et sa rohkem haiget saaksid. Selle jaoks on mul tunne, et mina pean olema see, kes sulle haiget teeb. Ja mul on sellest kohutavalt kahju. Ausalt. Võib-olla ei tulegi pikka juttu. Enne pean siiski mõned... Või noh. Kaks küsimust küsima. Siis saan kindel olla. Ja siis sa kas saad haiget ja ma saan haiget või sain ma valesti aru ja see oli kõik üks big misunderstanding.

Muse - Supermassive Black Hole. (L) Laul, mida ma armastaks ka ilma pesapallistseenita Twilightis. (: Mul on vähemalt selline tunne, et armastaksin.

Ma olen väss. Ma loen veitsa ja eks hakkan ennast magama ka sättima.

Ma tahan, et see tühi koht saaks täidetud. Või siis ta läheks ära. Ma ei tea kuhu. Lihtsalt kuhugi mujale, kus ta nii palju haiget ei tee. Jalga näiteks. /:

Edit. (:

Olen mina oma posti ära postitanud ja siis tuleb meelde. Kails, kui tõsiselt sa mõtlesid seda koossünnapidamise asja?

Edit. (:

Sulle. Lihtsalt, et sa teaksid.

3 sisemonoloogi.:

רבקה ütles ...

oh thankyouuu honeyyyyy. 1, et blogi kirjutasid 2, et need maailma parimad pildid lisasid. APPPIII CANT WAITTT! Ma tahan new moooni nii ilgelt näha, et it makes me so sickkk :P

Kaili ütles ...

hmm, sa tegid rebekal ja endal päeva korda, aga mina ?!
D::D:D ei tglt, ma olen ka rahul, mulle meeldivad mõlemad.
kusjuures ma ei teagi seda sünna värki. ma arvan et see oleks hea idee ja tundus et teistele ka meeldis:) aga mis sa arvad ?

-Merilyn ütles ...

Mulle ka täitsa meeldib see idee. :D A me peame siis kiiresti korda ajama asjad. :D A ma täna teen su päeva korda. :D Oot veidi. (:

 

Blog Template by BloggerCandy.com