teisipäev, 28. aprill 2009

We got issues.

Ma tulin täna poes ühe laheda asja peale. Kas just nüüd lahe tegelt a noh... See, et kui inimesed loevad/on lugenud inglisekeelseid raamatuid, siis nad kasutavad ka inglisekeelseid väljendeid asjadele. Aga kes on lugenud eesti keeles, kasutab eestikeelseid väljendeid. Selles suhtes, et [jah, nüüd tuleb Twilighti tekst] ma lugesin enne Bb blogi ja tal oli, et ta ootab Noorkuu filmi. A meil Rebekaga on New Moon. Ma olen täiesti kindel, et osadel inimestel on libahunt, aga mul on werewolf. Või siis Jacobi puhul sheipsifter. Ma ei oska seda seletadagi. Lihtsalt on sellised asjad. Ma tean, et see oli mingi suht kräpp, a mis seal ikka.

Biskviit küpsised Merilyni moodi:
6 munavalget
4 dl suhkrut
0,5 dl kakao pulbrit

Kõigepealt eralda munavalged munakollastest. Tegevuse käigus lõhu kindlasti kuuest neli munakollast, et oleks võimalikult keeruline neid eraldada. Osadel munadel lõhu kindlasti koor nii, et üks pool on väga väike ja sa pead lusikaga munakollase koore seest välja tõstma. Muidugi loobi vahepeal mõni väiksem tükk munakoorest munavalge sisse, sest ega seda sealt ometi raske pole välja võtta.
Siis jaganud munad ja saanud nad lõpuks normaalseks enam-vähem, lisa suhkur ja lülita sisse oma iidne köögikombain ja hakka vahustama. Samal ajal söö ja kuula Twilgihti, sest 15-20 minutit on üpris pikk aeg. Aga noh. Siis saad sa selle segu lõpuks valmis. Siis lisa sinna kakaopulber ja sega veel veidi. Võid vahustada. Muidugi pead sa vahepeal käsi pesema. Jäta mikser sisse ja mine käsi pesema. Sellel ajal saab su iidsel köögikombainil mõõt täis ja ta sulab ära. Aga ega sa seda algul ei tea. Seda saad sa teada natukene hiljem. Kõigepealt kuuled sa imelikku heli ja otsustad seadme välja lülitada. Siis võta tordiprits ja hakka sinna lusikaga tõstma seda vedelat ollust, mis peaks tegelt paks olema. Aga ei ole hullu. Kõik muidugi voolab välja, aga elad üle.
Seda pruuni vedelikku ürita panna ahjuplaadile küpsetuspaberi peale nii, et see väga laiali ei valguks. Siis näed, et see on suht hopeless ja vala lihtsalt plaat täis seda plöga, mis peaks olema biskviit. Aga noh. Elad üle. Siis pane ahju. 100 kraadi juures hoia neid kaks tundi ahjus. Või vähemalt peaksid nii tegema. Aga ei ole tarvis. Keera umbes 200 kraadi juurde, prae veidi ja keera siis tagasi. Ja siis vaata, kuidas su ahi vaikselt hakkab täituma asjaga, mis peaks paigal olema. Mõne aja pärast võta välja ja lõika sellest võimatult pudisevast ollusest tükid. Aga mis siis, et pealmine osa on pudisev. See ei takista alumisel osal alles tainas olemast.
Siis lase asjadel veidi jahtuda ja enjoy!

Ja ma ei ole ikka otsustanud. HELP ME!



See, Rebeka. It's not going to do any good. (: Jake is much! better. (:

Mul oli veel midagi... Aa. :D Kuidas me Maretiga laulame. :D Pekki, see on naljakas. Lugege palun ja kujutage meid ette auto tagaistmel. :D

I'm holding on your rope,
Got me ten feet off the ground
And I'm hearing what you say but I just can't make a sound
***
Ma hoian kinni sinu nöörist,
olen kümne jala kõrgusel maast.
Ma kuulen mida sa räägid, aga ma lihtsalt ei suuda tekitada heli.

:D See ei ole ainuke. :P

Are we human?
Or are we dancer?
***
Are we werewolves?
Or are we vampires?

:D Hell yeah. :D

Cause you're hot
then you're cold
You're yes then you're no
You're in then you're out
You're up then you're down
You're wrong when it's right
It's black and it's white
***
'Cause Jake's hot
and Ed's cold
Jake's yes and Ed's no
Jake's in and Ed's out,
Jake's ud and Ed's down,
Ed's wrong when Jake is right,
Jake's black and Ed's white.

:D Öelge nüüd et ei ole naljakas. :D
Ma arvan muide, et neid laule on veel, aga hetkel ei tule meelde. :D

Edit. (:

Ps. Mu issues. Ma kardan oma sünnat. Ma pean siis blogi nime ja väljanägemist muutma ja mul pole aimugi mida ma teen. /:

4 sisemonoloogi.:

Maarja ütles ...

oled parim küpsetaja.

-Merilyn ütles ...

Ma tean. :D

Kaili ütles ...

normaalne retsept :D
osav !
head laulud ka:)
ma ju räägin koguaeg andekas tüdruk.
ja muide, ma ei muretse nt meie ühise sünna pärast praegu üldse, kuigi peaks.
aga ma hakkan viimasel hetkel närvitsema ja ennast jälle kiruma :D:D:D

-Merilyn ütles ...

:D Jah. Ega ma ka hetkel eriti ei muretse. :D
A laulud on suht... Parimad. :D Ma eriti ei saa neid laulda, sest paar esimest sõna ja ma visklen krampides tagaistmel.

 

Blog Template by BloggerCandy.com