reede, 5. juuli 2013

Miks sa õnnetu olid?

Millal?

Kristiina helistas. Andis mulle oma uue telefoninumbri ja kutsus sünnipäevale. Muuhulgas küsis, miks ma õnnetu olin. Olin segaduses. Teatas, et luges mu blogist, kuidas ma olin õnnetu. Seletasin talle, mis värk oli ja et enam ei ole midagi.

Edaspidi olin suuremas segaduses. Olen Totu- miskipärast peaaegu maha jätnud ja ikka leidub inimesi, kes seda loevad. Segadus oli suur. Mõtlesin, et kuna ma oma blogipostitusi kuskil ei jaga, siis inimesed ei loe. Ma pole neid kuskil kunagi jaganudki. MSNis oli kunagi lihtsalt aadress... Ja mujalgi on lihtsalt aadresse.
Ma siis mõtlesin, et wow, keegi loeb... Ja siis ma mõtlesin, et miks keegi seda enam loeb? Ja kas äkki loebki ainult Krissu ja Eva ja teinekord Maarja? Segadusttekitav.

Aga anna endast märku, kui sa teinekord loed ja/või tahad lugeda. Ehk ma siis jõuan siia rohkem, kui sa tahad, et ma siia jõuaks. (:

3 sisemonoloogi.:

eva ütles ...

Sa tead väga hästi, et ma astun siit suht tihti läbi :D As if you needed anyone more proof..

Virve ütles ...

Mina loen :) ja mul blogger annab viimasel ajal ilusti märku ka, kui midagi uut on (vahepeal siin jonnis teine palju, aga vist on suureks kasvanud...)

-Merilyn ütles ...

Nii hea on teada seda. (:

Ja teinekord need vidinad mängivad lolli küll. Ma siis kirjutan teile. (:

 

Blog Template by BloggerCandy.com