kolmapäev, 29. juuli 2015

Puhkus...

Oh imeline puhkus!

Olen poolteistaastat järjest ühes kohas - Pizzakas - tööl käinud ja nüüd siis nautisin kaks nädalat oma elu esimest päris ametlikku puhkust. Auras puhkasime ka juulis, aga no ma polnud seal ametlikult tööl ja ühtlasi käisime me siis kuu aega väliüritustel.

Ja nüüd ma siis... Sain tegelikult isegi neli päeva oma puhkusele lisaks tänu graafikujamale. Ja nii ma siis sõitsin reedel Tallinna, et laupäeval Muhusse sõita. Bussis pooleldi vaatasin, pooleldi kuulasin (LuxExpressiga sõitsime) The Fault in Our Starsi. Muidugi nutsin. Normaalne, nagu ma ikka, eksole..

Jõudsime Muhusse. Puhkasin. Puhkasin. Puhkasin. Käisin mere ääres. Puhkasin. Puhkasin. Käisin metsas jalutamas. Puhkasin. Puhkasin. Puhkasin. Kiljusin nälkjate peale, sest need olid seal ikka rõvedad. Käisin saunas. Tegin ise selle jaoks asju ka - tassisin vett, tegin puid pilbasteks, tegin tuled alla... Kolm korda küpsetasin küpsiseid.

Muidugi kohtusin Tomi vanematega, õega, venna ja tema perega. Ja siis osade tädide-onudega ka... Ei, nägin vist ikka kõiki...

Nii hea oli puhata. Niiiii hea!

Ja ausalt öelda... Nüüd on tööl käia ka natukene parem... (:

0 sisemonoloogi.:

 

Blog Template by BloggerCandy.com