esmaspäev, 4. november 2013

From self-loathing to hating everyone else...

Olin enda peale kuri, et ei suutnud end õigel ajal magama sundida. Olin kuri, et ei suutnud end õigel ajal voodist välja ajada. Olen kuri, et ei suutnud ettekannet valmis teha. Olen kuri, et otsustasin, et sellise ilmaga sellises tervislikus olekus ei suuda end kodust välja ajada...
Ja siis helistatakse mulle töölt, et homme õhtul on inventuur. Ja siis ma ei vihka enam ennast nii palju. Ma olen vihane kõigi teiste peale. Ma vihkan seda, et mu ülemus ei suuda ise teada anda oma töötajatele, millal miski toimub. Ma vihkan seda, et... Ma vihkan oma tööd.
Viisteist november... Viisteist november... Viisteist november...

Alustasin oma tumblris ja facebookis ma ei tea isegi millega... Väike challenge ehk? Igaljuhul on eesmärk teha novembris iga päev vähemalt üks pilt ja see siis üles panna. Point on selles, et ühte päeva jääks meenutama üks pilt. Teinekord juhtub, et ei saa päris seda pilti, mis päeva kõige paremini iseloomustaks, sest nii juhtus juba täna, aga mis siis! Pildid on ikka toredad!
Täna näiteks käisin raamatukogus ja tegin pool kodutööd ära. Ja bussiga koju sõites astus bussi mu endine töökaaslane, kellega me hästi läbi saime ja keda ma polnud mitu kuud näinud. Sõitsime siis kaks peatust, kuni ma maha läksin ja rääkisime juttu. Mul ei ole neist asjadest pilte. Tänase pildi tegin hoopis jäätisest. Sest see oli nii hea! Pole ammu jäätist söönud, ja... Ahh, jäätis!

Okei. Sõin täna üle pika aja legit korralikku toitu ja ma pole mingi kaks nädalat juba väga maganud... Ma parem asun sellega tegelema... My bed... Does not await me, since I'm in it, but you know. I must go! My blankie needs me!

0 sisemonoloogi.:

 

Blog Template by BloggerCandy.com