kolmapäev, 17. august 2011

Jätan maha.

Ma olen teinud nii palju. Käisin maal sünnipäeval. See oli jälle päris kõva pidu aga kuna mul pilte ei ole, siis ma hetkel sellest rohkem nagu ei räägiks vist. Ma ei tea... Te niikuinii ei tea millest ma räägin, kui pilti ei ole... Te suure tõenäosusega ei tea siis ka, kui pilt on aga... Noh.

Maalt läksin Tartusse. Jäin Steveni juurde ööseks, Mairo oli tööl. Istusime Steveniga teleka ees, ma mingi hetk vaatasin midagi, ta oli arvutis ja klapid peas. Ma jäin diivani seljatoele magama. Nägin unes, et pidin minema kellegi sünnale ja ma pidin sellele kellelegi veini viima. Aga viin oli soodukaga või ägedam ja ma võtsin viinapudeli kätte. Sel hektel jooksis väike koer mu jalge eest läbi, ma kartsin, et ma pillan viina maha ja ehmatasin üles. Peale seda mul enam und ei tulnud.
Vaatasin mingit saadet tulnukatest. Põnev oli ja ma olin keskendunud. Ja siis Steven järsku:"Põnev kanal, onju?!" Mina selle peale haarasin oma südamest, tõmbasin kerra ja ahmisin õhku. Saateks oli väike "Ossaissandjumal!" Ma sedasi ehmatasin! Steven:"Magasid vä?" Ma:"Mkm." Ta:"Okei, sa olid keskendunud, ma ei räägi sinuga enam." Mina olin jälle tükk aega liiga närviline. Süda peksis täiega. Täiesti lõpp, kuidas ma ehmatasin...
Hommikul lubas Mairo mu bussijaama viia, et ma saaks Võrru minna. Jõi kohvi, vaatasime telekat. Küsis siis kella. Steven:"10.15" Meie tõusime püsti ja hakkasime jooksma. Sest et 10.30 läks buss. Vabalt jõudsin. Lihtsalt oli natuke paanika.

Ja siis ma olingi Carolil külas. Võrust on mul küll mingi miljon pilti, aga ma ei tea, kus on mu Samsungi juhe ja ma ei saa vist neid pilte ka praegu lisada... Mul ei ole enam juhtmeid. Mu Nokia laadija on kadunud ja aku saab kohekohe tühjaks. Mu Samsungi arvutijuhe on kadunud ja mul on seal liiga palju pilte sees. Mul on juhtmepuudus. Ma olen... Jah.

Käisinn täna nii palju mööda Tartut, et no täitsa lõpp. Ja siis tegin endale Partnerkaardi tasuta ja tulin koju ära. Poolel teel tuli burksiisu. Kersti ei olnud tööl, ma ostsin Säästukast arbuusi. Kolmandat päeva järjest... Kolmandat päeva järjest söön arbuusi... Siuke pidu ma ütlen tead.

Maal käies andis Elvi mulle mälupulgale pilte eelmise aasta sünnast ja selle aasta Rootsi reisist. Pilte ma ei lisa, sest et ma ei jaksa. Mu arvuti paneb vigast, mu hiir ei tee arvutiga koostööd ja ma pole ühte jobut programmi jõudnud maha laadida. Ma teen seda... Homme?

Trükkida muide on imelik, sest parema käe nimetissõrme kasutada ei saa. Miks? Sest ma Caroli juures otsustasin, et on õige mõte sõrmega riivilt sidrun ära tõmmata. Teravamalt poolt. Ikka veel on valus.

2 sisemonoloogi.:

Pänsu ütles ...

Nii naljakas oli lugeda, et Steveni juures :D That is Steven! :D Sa ei saa vist aru, aga ma ei oska seletada aga ma saan ikka aru :)

PARTNERKAART!!!!!!!!!!! Peab ka tegema. Säästukaardi ka. Rimi kaardi ka. Kõik kaardid tuleb teha.

-Merilyn ütles ...

Aga okei. Ma ei saa aru ja ma ei hakka teesklema ka, et ma aru saan aga peaasi et sa aru saad ja et sul naljakas oli. :D

Jaa.. Mul on Partner ja Rimi nüüd olemas. Säästu ja Aitäh on veel tegemata. :D Aga veel on aega et tasuta teha Kaubamajas Partnerkaarti! :D

 

Blog Template by BloggerCandy.com