laupäev, 4. veebruar 2012

Sa oled valel ajal

ehk Merilyn ei saa oma tunniplaani paika.
Ma tahan ju võtta tarbimissotsioloogiat, sest see tundub nii põnev! Ma tahan ju võtta laste joonistusi, sest kunagi tegelen ka mina lastega! Aga miks te peate olema mõlemad teisipäeval kella kahest kaheteistkümneni? Kas te selle peale ei tule, et ma ei saa olla korraga tiigis & sünnitusmajas?! Miks te minuga ei arvesta?!
Okei. See ei aita. See, et ma blogisse kirjutan, ei pane mu tunniplaani paika. Ma vajan oma inimesi, et otsustada. Ma vajan kellegi teise nõu. Kui ma eemaldaks ühe neist kahest, oleks mul koos kolmkümmend euroopa ainepunkti, mis oleks ka suhteliselt miinimum. Aga ma ei taha! Ma tahan rohkem! Ma tahan neid mõlemat! Ma ei suuda leida endale ainet, mis mulle veel meeldiks. Ma lihtsalt... Ma ei tea... Ma ei saa hakkama juba nüüd, kui uus semester veel alanudki ei ole.

Tegelikult saan. Jah. Saan.

Nii palju on öelda, aga uni on suur! Tartus ütlen. Ehk siis pühapäeval. Või esmaspäeval... Või millalgi siis!

Aga ikkagi. MA EI SAAAAA!!!!! Sa ei ole normaalne. Sa oled ebanormaalne. Ja sa oled valel ajal. Nii rallit sõita ei saa.

1 sisemonoloogi.:

-Merilyn ütles ...

Kusjuures siin on paar sellist, mida ma ka tahtsin... Või miskit. Ma pärast vaatan põhjalikumalt läbi, aga muarust mul mingi asi jälle kattus. Samas ma vaatan, meil on samu aineid! Nagu Õiguse alused, SJ sotstöösse... Pärast uurin, sest sinuga on ka päris tore. (:

 

Blog Template by BloggerCandy.com