esmaspäev, 1. detsember 2008

"Ma olin temasse mingi kuueaastaselt armunud."

Miks on nii, et kui ma login ennast blogspoti sisse ja mõtlen, et tahaks hullult kirjutada midagi, mis on hullul diip vms, siis ma ei oska enam. Nagu... Ma login sisse, vajutan nupule New Post, kirjutan pealkirja ja lähen teen midagi muud, sest mul ei ole midagi öelda, olgugi et ma olen terve päeva mõelnud, mida kõike tahaks, võiks, saaks kirjutada.
Kas me kirjutame meelega valesti, sest me ei oska õieti? Nagu... Siuksed suht mõtetud topelttähed, mis tegelikult mitte midagi ei tähenda ja mis tavaliselt ei ole eesti keeles kõrvuti. Ma saan aru, et on mingid inside koke'id, mõned sellised tähed, mida hääldamisel ongi mitu, aga kas te ei leia, et kui sa paned kaks nõrka d'd kõrvuti sõnasse, kuhu käib ainult üks, siis on midagi valesti? Aga vb olen ainult mina nii loll.
Täna sain endale ilusad ruudulised kummarid, millega homme kooli minna. No nii märg on, et ma ei suuda lihtsalt kannatada enam seda, et ma jõuan oma maja nurgani ja mul on tunne nagu ma oleks sokid ja kossid just pesumasinast võtnud. Ma ei tea. naerge, kui tahate, aga ma mõtlen veidi praktiliselt ka. Ja ma leian, et need on ilusad kummarid.

4 sisemonoloogi.:

Liiiiiiisu ütles ...

ma tahan ka kummikuid :(:(:( me pean muidu 200 meetri asemel üle kildi kõndima :D:D :S jube :D

Liiiiiiisu ütles ...

niiet ma tean mida sa tunned ja ma ei naera ;D

Kaili ütles ...

ma ei naera :D
ma mõtlesin ise ka vahepeal, et hakkan kummaritega käima :D

-Merilyn ütles ...

Jei! :D Aga noh. Nüüd nagu enam ei ole märg. :D Meelega. :D

 

Blog Template by BloggerCandy.com