laupäev, 31. detsember 2011

On reede.

Lubasin su pooleks blogida, et oleks rohkem sind, mida armastada. Mäletad? Muidugi mäletad. Sa mäletad palju asju. Nagu tervet eelmist aastat. Teekski sellest nüüd kokkuvõte? Mulle tundub see igaljuhul hea mõte(:

2011. Sissejuhatavalt võiks öelda, et oli hea aasta. Juhtus palju head, mitte nii palju halba... Ausalt öeldes ei tule midagi eriti halba meeldegi, sest kõik oli nii... Lõpuks ju laabus. Siiamaani on kõik laabunud. Ja see 21 ja pool tundi, mis seda aastat veel on... Küll kõik laabub.

Jaanuar.
Aasta algas mul Soomes. Mäletad? Seal ei olnud korralikult kasutuses õ-tähte ja suhteliselt igasugused täpitähed olid defitsiit. Aga näed - hakkama saime. Blogitud saime. Ilusad ajad, eks? No küllap ikka olid. Ma ostsin endale jaanuaris lillad teksad, millega ma praegu käia ei saa. Aga pidu on ikkagi. Varsti jälle, mu kallid teksad. Varsti jälle.
Mis ma jaanuaris veel tegin? Hmm... Me lugesime prantsuse keelset raamatut. Ma enam ei mäleta mida, aga ma tean, et see ei meeldinud mulle.
Ma käisin Metsatölli kuulamas. Ja järgmine päev oli Anni sünna. Peale Metsatölli ööbisime Lagedil ja Rainer krabas mind keset ööd õlast. See oli naljakas ja sel hetkel hullult hirmus. Aga naljakas.
Avastasin Charlie & Alexi. Ja laulu, mis mulle muide siiamaani meeldib väga - Alex Day. The world is mine.
Hingasin shampooni sisse. Mõnuus? Not. Kirjutasin Maretile andeka lapse jutu. Olin kuri ahelkirjade peale. Olin katkine, sest Tipsy tegi mu katki. Käisin Krista juures pildistamas.
Sellega enam-vähem sai mu jaanuar läbi. Not bad.


Veebruar.
Käisin tudengivarjuks. Seda oli vaja esimesena mainida, kuigi see ei toiminud esimese asjaga. Ja varjuks käisin muide Tallinnas. Seal ülikoolis. Mulle vahel tundub, et ma jätsin oma südame nendesse koridoridesse... Aga ma saan hakkama.
Üritasin vingumist maha jätta. No tere hommikust! Ma mingi aeg sain sellega isegi hakkama, aga mitte päriselt. Mitte päriselt..
Sõin kõrvaklappe. Meil oli lambabeebi kodus. Villi. Mäletate teda? Teate üldse teda? Njah... See oli nii ammu... Ma loodan, et see aasta läheb paremini ja me ei pea beebisi koju vedama. Ma loodan, et nad saavad laudas ise ka hakkama. Sedasi... Hästi.
Vigisesin valentinipäeva üle, mis mulle ikka ei meeldi. Ei, ma ikka ei arva, et olen Forever Alone, aga mulle ei meeldi see mõte, mis selle päevaga kaasneb. Oodake poolteistkuud, saan jälle rantida. ;D
Olin poole ööni Krissuga üleval. Me ei vahetanud omavahel sõnagi. Mäletad, Krissu? Head ajad...
Joonistasin Regiinat. Tantsisin Mareti ja Mattisega Lady Gaga järgi. Midagi, mida ma Tartus teha ei saaks. Ei, mitte sellepärast, et Maret ja Mattis siin ei ole. Mitte sellepärast, et siin Gagat ei tolereeritaks. Sellepärast, et mul on alumised naabrid. Sellepärast.
Käisime klassiga uisutamas. Esimene success jääl uisutamisega. Ausalt. Ma varem... Ei julgenud? Ma ei teagi, miks... Nüüd tahan veel. Ja loodan, et varsti saan ka. Üks noormees lubas mu viia. (:
Ma üritasin lugeda 127 tundi. Aga ma ei suutnud. See oli... See oli igav. Raamatuna ei olnud ta minu jaoks suurem asi. Ma loen ta kunagi läbi, aga mitte veel.


Märts.
Mängisin Mattisega elu parima peitusemängu. Ja Kaila & Raina abiellusid! Meil oli tüdrukuteõhtu ja kõik oli väga pidu. (:
Olin Jaak Sirkel. Praegu kui sellest ühest postist lugesin, tuli meelde küll, mis teema oli.
Ma käisin esimest korda elus valimas! Kujutate ette seda pidu?! Ma mitte.
Chuck Norrisel oli sünnipäev. Mu vanaemal ka. Samal päeval. Vihkasin, käisin siblingutega kelgutamas. Olid pulmad, oli Taimi sünna...
Närvitsesime kooli seebi üle. Seda ei olnud kunagi. Või siis teisel oli, kolmandal mitte. Ja vastupidi. No tere hommikust, for real.
Käisin Keilas. Sattusin sinna üldse tihti. Aga blogisin Toomase telefonist pesulast. Üks mu parimaid poste, fo sho.
Olin poliitiline prostituut. Käisin Tallinnas ja Tartus avatud uste päeval. Tartusse tulles olin kusjuures haige. Suht väga haige... Käisin Maretiga metsas. Meil oli tore.
Märtsis nägin Rapuntslit. Käisin Maribeliga kinos. Ja märtsis hakkasid meil füüsika tunnid. Mäletate? Me esimest korda õppisime midagi. Wow. Ja viimasel märtsikuu päeval olin kuri ja käisin oma kohvril järgi.


Aprill.
Aprillikuu algas mul Keilas. Hommikul läksin Tallinasse, jalutasin bussijaamast lennujaama ja tervitasin oma Marget. Tulid Alaniga siis Eestisse korraks. Väga pidu, ma leian. Närvitsesin, saime sõrmused, hakkasime Soovide valssi tantsima... Lugesin ühte aprillikuu posti ja seal oli ühe lõigu lõpus - "Sa vist ei saa aru. Mina aasta lõpus tahan saada." Kusjuures. Sain sellest isegi aru.
Sõin korrapärase jänese. Väga pidu. Mäletad, Rebeka? Head matatunnid olid meil vanasti...
Olin palavikus. Ja käisin uisutamas. Sellest arvatavasti olingi palavikus. Aga vähemalt oli hea uisutada.
Nägin imelikku unenägu Krissust ja mootorratturitest. Oli küll imelik. Oh well. Ju siis pidi olema selline unenägu. Nüüd pani jälle mõtlema, et miks Soome Elton Johni kontserdile?
Tegin uurimistööd. Oi, kuidas see mulle meeldis ja ei meeldinud samaaegselt.  Käisin Rammal puid saagimas ja raiumas. Käisin viimaseid kordi koolis tundides. Meil oli tutipäev ja siis pidu. Oli küll pidu, jah. Jõime potist viina ja puha. Õde sai mul aastakese vanemaks. Kirjutasime kirjandi. Tegime ühiskonna eksami.
Carol käis Paides. Suht ekstra minu sünnipäeva jaoks tuli. Nii armas temast.
Ja siis sain mina vanaks.



Mai.
Tegelesin eriti intensiivselt enda uurimisööga. Bwah, kui tüütu see oli! Osama suri.
Käisin Raineriga Orelipoissi kuulamas. Contrat ja Zetosid ka, aga Orelipoissi! Käisin rallil.
Lugesin Dan Browni. Väga ägedad raamatud on tal muarust. Need, mis ma lugenud olen vähemalt.
Ei maganud, sest tahtsin uurimistö ära anda. Tahtsin minna verd andma, aga ma olin natukene haige ja siis ma ei saanud verd anda. Ei ole meeletult kurb sellepärast enam. Saatsin kõik perse. Käisin Tallinnas kinos ja vaatasin meestega jalkat. Võinoh. Kui palju mina seda muidugi vaatasin. Blogisin samal ajal ja mõtlesin omi asju.
Mu blogi sai kolmeseks! Vanake teine juba. Ja ma armastan teda ikka veel. Iga postiga üha rohkem ja rohkem. Jõudsin sinuga sünnipäeval 778 postini. (:

Juuni.
Juuni algas väga palavalt. Käisin Indra ja Ingeriga lasteaias mingil üritusel. Mingi laat ehk? Ma ei mäletagi, kui päris aus olla. Juuni algul viisin ka kõik õpikud ära, millega tuli hiljem väike jama, aga mis siiski korda sai. Esimest korda elus sain päikesepõletuse. Pesin maal õues nõusid ja õlad põlesid ära. Oli küll valus natukene aega.
Koolis oli mingi mõttetu draama koguaeg. Mitte miski ei sobinud, kõik oli valesti. No kui nii, siis nii. Ja läksin närvi selle peale, et inimesed täiesti oskamatult mu nimega ümber käisid. Nagu... Tere hommikust! Merilyn. Mitte Merili, Merily, Merylin ega mitte mingi muu variant, mida sa leiutada tahad! Siriusly! [Intentional.]
Sain uue telefoni. Kaitsesin oma uurimistöö. Pikale venis see, ma tean. Mul ei ole kahju.
Emme küpsetas leiba ja me käisime Rabarockil. See oli nii ülim, et ma ei suuda siiamaani uskuda, et see oli päriselt. See pidu... Elamus. Inimesed. Saki tulli, Kätu!
Ja siis me tulime peolt ära ja lõpetasime kooli. Hell yeah! Pole siiamaani seal koolis käinud rohkem. Eks juunis uuesti. Maret lõpetab siis üheksanda, lähen olen viisakas. Muidu ei läheks. Tegime Kätuga purginalja. Mis tegelikult ei olnud nii meeletult naljakas, aga siiski ülimalt naljakas.
Ja siis oli jaanipäev ja pidu ja läksin Soome. Soomes käisin loomaaias ja tegin igasuguseid muid põnevaid asju. Näiteks panin Robertoga pidu Metsatölli järgi.


Juuli
Tulin Soomest koju ja siis veetsin niisama aega. Ja siis lõpetasin ülikoolidesse registreerumise ka. Alustasin juba juunis enne Soome minekut. Juulis olin vihane kõige ja kõigi peale, sest SAIS ei teinud minuga koostööd. Muidugi käisin ja tegin enda lapsepõlvele lõpu - käisime kinos Kätuga viimast Potterit vaatamas. Muidugi tegime siin Tartus igasuguseid erinevaid asju. Tegusad olime lihtsalt. Midagi eraldi välja tuua ei olegi... Ujumas käisime, heina tegime, Toomase & Helenaga veetsin aega, Mairoga olin poole ööni üleval. Käisin Toomase, Helena & Piiaga trippimas. Terve aja obsessiivselt sõnumineerisin Mairoga. Piinlik lausa. Miks? Mu telefoniarve...
Millalgi keset seda kuud sai minust ja Mairost paar. Me ise arvame nii. Ja mis teine argument saabki olla, peale meie enda arvamuse? Täpselt.
Ma ei mäletagi juulist eriti midagi. Eks ma Tartus olin palju ja tegelesin ülikooli asjadega. Testid vestlused, särgid, värgid. Põltsamaal korjasin marju ka mingi hetk. Noms.



Kell on 5:36. Ma jätan pooleli. Järgmises postis alustan augustist ja lähen detsembrini välja. Hetkel olen väsinud. Ma ei luba järgmiseks postiks kindlat aega, sest ei suuda sellest niikuinii kinni pidada. Loodame lihtsalt, et see aeg ükskord tuleb.

Tere hommikust! Kuidas läheb? Kas magasid hästi?

4 sisemonoloogi.:

Virve ütles ...

Ootan järge!!

Väga head laulud muide. :)

-Merilyn ütles ...

Kaua enam ootama ei pea, kui hästi läheb. (:

Mulle ka täitsa meeldivad. Osad olid meelest juba läinud, sest kuulasingi neid sellel kuul, mille all nad hetkel on.
Aga mulle meeldib, et sulle meeldib.(:

Anonüümne ütles ...

muidugi ma mäletan JÄNEST!
ja mandariine
ja veel teisi..
olid vast ajad

-Merilyn ütles ...

Korrapärane jänes, ma ütlen tead. :D
Mulle meenus see ka praegu, kuidas me kõike kalkulaatoril arvutasime! :D 22-11=11. :D :D :D

 

Blog Template by BloggerCandy.com