reede, 27. jaanuar 2012

Ear-plugs in, world out.

Sain endale mõni aeg tagasi uued kõrvaklapid. Need on kollased ja neil on naerunäod peal. Sellised. Armsad. Ja nii mõnus on jalutada, Lauri taskus, muusika mängimas... Muusikaks muide enamjaolt Dagö. Ja teate pidu? Saatpalu järgi on minu Lauri Lauri. Segane? Mu mp3e mängija nimi on Lauri. Ta sai selle nime, sest Dagö laulja nimi on Lauri. Lauri Saatpalu.

Mulle meeldib käia linnas, kuulata seda laulu ja kõik mõttes viisakalt perse saata ja teatada neile, et me ei näe enam kunagi ja minu arust on see väga okei. Ma ei tahakski muud moodi. Mulle meeldib nii. See, muide, on üks mu lemmikuid Dagö laule. (:

Mu mõtted käivad imelikku rada pidi, ma ei hakka salgamagi. Just käis mul Angus, Thongs and Perfect Snogging'u soundtrack ja lauluks oli Mumm Ra - She's Got You High. Ma ei tea miks, aga hakkasin mõtlema sellest tulenevalt kanepist ja siis üleüldse suitsetamisest. Ja mul tuli taaskord vastikus peale. Ja siis meenus, kui ma ütlesin Mairole, et ma ei ole kunagi suitsu isegi mitte proovinud. Ta peaaegu ei uskunud mind. Praegu mõistsin, et nii mõnigi teist võib selle ka leida uskumatu vms. Aga mina mitte. Kui mul tekitab vastikust juba mõte sellest, et peaksin suitsu käes hoidma... Vastik muarust. Ja siis nüüd tulid järjest erinevad mõtted... Aga ma ei hakka neid mingil põhjusel kirja panema. Ma ei teagi miks. Ja pealegi läks mul meelest ära, mida ma selle suitsetamise lõiguga öelda tahtsin. Ju siis ei olnud nii oluline...
Ma arvan, et mõte oli selles, et miks leitakse, et see on imelik, kui keegi suitsetanud ei ole? Miks leitakse, et see on imelik, kui keegi ei ole kunagi alkoholi tarvitanud? Miks tunnevad viieteistaastased end halvasti, kui nad ei ole seksinud või kui neil ei ole poisssõpra? Miks ühiskond on selline? Miks pea pean tundma survet sellepärast, et ma ei taha oma keha veel rohkem mingeid mürke täis toppida. Olen ehk silmakirjalik ja keegi kindlasti tahaks mulle nüüd öelda, kuidas pesupulbris, mis mu pestud riiete külge jääb on palju rohkem kahjulikke aineid, kui ühes pakis suitsus või midagi. Ei, ma ei väida seda. Aga alati on neid inimesi, kes tulevad ennast õigustama, et miks nemad joovad või suitsetavad või kolmeteistaastaselt prostituudiks hakkavad. Lihtsalt... Mõtlesin, et jagan oma mõtteid sellel teemal.

Siuke nägemus elust.
Istun koridoris ja avastasin, et kohad kus ma selles korteris veel õppinud ei ole, on Kätu tuba, rõdu, vets ja teine koridor. Ma ausalt ei mäletagi enam, miks ma siia õppima tulin. Ju siis tundus hea mõte... Go figure.

2 sisemonoloogi.:

Pänsu ütles ...

STUDYING SESSION IN MY ROOM WHEN I GET BACK (ma kirjutasin algul Bach... WHY ON EARTH !?) HOME!!!!!!! :D

-Merilyn ütles ...

Listen to some Bach. You clearly miss it. :D

Aga davai. ;D

 

Blog Template by BloggerCandy.com