neljapäev, 17. mai 2012

"Mul on jälle üks paks värdjas toas!"

Ei ole just sõnad, mille saatel tahaks ärgata. Aga kahjuks pidi Mairo seda tegema... Kolmapäeva varahommikul kell veerand seitse. Nimelt! Eelmisel reedel nägin ma palju vaeva, et üks paks värdjas oma toast välja saada ja kolmapäeva hommikul oli üks jälle mu akna taga. Herilane, kui nüüd täpsustada. Reedel ma ausalt öeldes ei ole kindelgi, kas tegemist oli vaablase või herilasega. See võis olla vaablane, sest ta oli selline suur ja paks värdjas. Aga samas see võis ka olla herilane, kes lihtsalt tundus mulle suurena, sest ma ei olnud see aasta veel herilast korralikult näinud. Ja ma olin paanikas. Aga go figure.
Igaljuhul nägin ma vaeva, et seda paksu reedel enda toast välja saada. Ta oli... Ebameeldiv! Kõik kolm akent tegin enda toas lahti ja ta lõpuks ronis ikkagi aknapiida ja akna vahelt. Vähemalt läks välja, ma ei kurda.
Kolmapäeva hommikul ärkasin pinina peale. "Musi," nügisin oma haiget ja magavat Mairot. "Musi! Mul on jälle üks paks värdjas toas." Ma istusin voodis ja vaatasin ainiti seda paksu. Mairo ärkas, ägises, nuuskas nina ja ajas selle värdja minema. Läbi kardina suunas teda niiskete salvrättide pakiga. Kell veerand seitse hommikul. Mul oli nii hea meel, et ta mul olemas on!

Täna on uims olla. Õues sajab, toas on lämbe, pesupood oli disappointment, kommipood oli seevastu positiivne kogemus... Teinekordki!

Mul on juhe kadunud, ma ei saa teile pilti näidata... Näitan teisi pilte?

Sebastian the Cool
Grupitöö Evaga
Sama töö Evaga
ÕIS, kui ainetele sai registreerida. Kui veel ei saanud, siis 1 juba sai.
Emme!
Forever Alone
Childish? Me? Whaddaya mean?
Ta on mul nii imelik ja nii armas samaaegselt. What up with that?

Õel oli ükskord Sweet 16.
Mees arvas ükskord, et ta sööb suhkruvatti.
Lähen Rabarockile. (:


Ükskord rõdul.
Üks teine kord rõdul.
Meeldib!

0 sisemonoloogi.:

 

Blog Template by BloggerCandy.com