teisipäev, 27. november 2012

Silmakirjalik, ma leian.

Nimelt... Ma ei tea, kes teist on näinud seda reklaami, kus väike kutsu on suure kingipaki vastas? Väike valge koerake, suur valge pakk, suur valge taust, tumesinine lips ümber paela. Kena näeb välja küll. Ja koer on ka no nii armas! Ja siis on küsimus:"Mis on parim jõulukink?"
Mis tuleb sinule esimesena pähe? Ehk mõni loomade varjupaik? Mõni loomakampaania üleüldiselt, et võta omale koer jõuludeks, sest neid on varjupaikades nii palju? Ja siis muidugi mina kujutasin ette, et parim kink oleks, et kingid sellele väikesele olevusele armastust, kingid talle kodu ega viska teda peale jõule välja, sest ta on suureks kasvanud, ta ei ole enam nii armas, ta ei oska käituda, lapsed ei oska käituda, meil ei ole korteris koera kuskile panna... Võiks ju olla ka selline sõnum reklaamil? Võiks ju!
Aga ei. Teate, mis edasi sai? Nägin teist plakatit, et parim kink on see, kui oleme kõik koos. Nägin sellest varianti, kus on vanemaealine paar, nooremaealine paar ja üks väike laps... Poiss vist? Igaljuhul on nad seal viiekesi, Tallink soovitab neil kruiisi broneerida alates 37€ inimene. Panite kirjeldust tähele? Koera ei kuskil! Mitte kedagi ei huvitagi see koer! Mitte kedagi! Koer oli alguses pildil kena, aga me ikka ei saa teda ju laeva kaasa võtta... Koer ikka seob meid niiväga kodu külge, me ei saa temaga hakkama.
Ja siis ma nägin teist varianti, kus viis noort inimest, kaks paari, üks tütarlaps keskel üksinda, on sama kingipaki sees, sisuliselt on tegemist sama reklaamiga. Koera ikka ei kuskil! See annabki meile idee, et tegelikult on normaalne võtta omale jõuludeks koer ja siis ta minema visata, sest et miks mitte?!

Tegi mind kurjaks. Nüüd ma hakkan kakaod jooma ja rahunen maha. (:

1 sisemonoloogi.:

eva ütles ...

Aga ma saatsin sulle nii palju armsaid kutsulinke!

 

Blog Template by BloggerCandy.com