laupäev, 15. veebruar 2014

Mis mul viga on?!

Mingi kuu-kaks-kolm tagasi tegin endale Chrome'i järjehoidjaribale kausta "Wishlist" kuhu siis panin erinevaid linke, et mida vaadata, et mida nagu tahaks ja kui keegi küsiks, et mida sa sünnipäevaks tahad vms, et siis oleks miskit nagu olemas. Seal oli asju, mida ma tahtsin teistele kinkida, asju mida ma tahtsin osta... Oli ikka kogunenud natukene.
Ühel õhtul sinna asju lisades kustutasin selle kausta täiesti kogemata. Valik "Kustuta" on kohe "Lisa leht..." kohal. Ja ma vajutasin kogemata valesti.
Otsisin mingid lehed üles, mida mäletasin, aga kõik ei tulnud ometi meelde. Mis seal ikka. Hakkasin uuesti siis asju koguma. Täna mõtlesin ühe noormehe peale, kellel varsti sünnipäev tuleb ja vaatasin netis ringi, et mida talle viia võiks. Sattusin asjade peale, mida ise tahaksin ja mida tahaksin talle ja teistele. Varasemaltki olin sinna lisanud erinevaid lehti, seekord kordades rohkem lehti, mida tahaks ja millega mul oleks midagi teha.

Ma kustutasin selle jälle ära.

MIKS?! MIKS MINA?!
Oleks siis, et seal oleks konkreetselt olnud ma-tahan-seda-või-ma-suren asjad. Seal olid ka teistele mõeldud asjad! Ja nüüd on need jälle läinud.. MIKS Chrome ei küsi enne kustutamist, et kas ma kindlasti tahan selle kustutada? MIKS, Chrome? Miks...

0 sisemonoloogi.:

 

Blog Template by BloggerCandy.com