kolmapäev, 12. veebruar 2014

TMI 1/5.

Olen paar päeva blogist eemal olnud. Tundus kuidagi õige. Käisin kodus ega tahtnud seal aega arvutis veeta, vaid ikka oma inimestega olla. Ja nüüd tundus õige siia kirjutada... Mõtlesin siin mingi hetk, et kui natukene on raske kirjutada ja justkui millestki ei ole, aga nagu tahaks... Otsisin igaljuhul üles küsimused, mida olen näinud Youtubes, millele vastatakse. Mingid tag-videod. Ja kohandasin selle endale. Enda blogisse. Tuleb see umbes viies osas. Kümme küsimust korraga. Here goes!

1. What are you wearing?/Mis sul seljas on?
PJs! Kollased lühikesed püksid ja kollase-rohelise triibuline maika.
Püksid õmbles emme kunagi, kui Margretiga ratastega Rammale sõitsime, et oleks hea sõita. Väljas ma nendega rohkem käinud ei ole, kui maal/kodus välja arvata, aga aastaid juba truud tudupüksid. Olen nendega isegi ringi reisinud ja kui neile mingil hetkel tagumiku peale väike auk tuli, õmblesin sinna peale Miki Hiire, mis nüüdseks on maha tulnud, sest püksid on paar korda pesus käinud. Algul oli neis nöör ka sees, aga paar aastat tagasi, kui Villul Lagedil külas käisin, tahtsin kassiga mängida ja ainuke nöör oli mu pükstes. Nils sai selle endale.
Maika ostsin peaaegu kolm aastat tagasi ühest kaltsukast Võrust. Too aeg ma ainult maikasid praktiliselt kandsingi ja Caroliga ringi tuuseldades arvasin, et oleks hea see endale euri eest soetada. Kahjuks on materjal veits kehva ja see kaotab oma vormi päris kiirelt. Sellest tulenevalt väljaspool kodu ma seda pluuset ei kannagi.No Kätu ehk jääb ellu, kui mul tissid suvalisel hetkel paljad on, aga liputajatiitlit endale küll külge ei taha, seega välja just ei roni.

2. Ever been in love?/Oled kunagi armunud olnud?
Ma arvan, et jah. Praegu sellele tagasi vaadates ei suuda ma otsustada. Aga samas... Ma ei tea enam. Ausalt. Keeruline veits. Ja ma räägin üleüldse. Nüüd mõtlen, et mis see oli...

3. Ever had a terrible breakup?/On sul kunagi olnud halba lahkuminekut?
Haha. Lol. Jaa.

4. How tall are you?/Kui pikk sa oled?
Sadaseitsekümmendmidagi. 172 ehk? Midagi sellist. Ma täpsele ei tea, sest ma pole end vääääga pikka aega mõõtnud. Ja mul on numbrite koha pealt kohutav mälu!

5. How much do you weigh?/Kui palju sa kaalud?
Ma teadsin oma kaalunumbrit ka millalgi mitu aastat tagasi. Mul lihtsalt ei ole numbrimälu. Ja ega ma kaalule just jookse, kui mõni ette juhtub. Ma tean, et ma kaalun hetkel veel natukene liiga palju, et olla selle numbriga rahul. Samas. Kui ma ei tea palju ma kaalun, kust ma siis tean, et ma liiga palju kaalun? I'm smart like that.

6. Any tattoos?/Tätoveeringuid on?
Jaa! Mu armas väikene päikene mu vasakul randmel! Sain selle kaheksateistkümnendaks sünnipäevaks ja siiani olen endiselt meeletult rahul endaga. Ja ma tahan veel. Mul juba on plaanid, et mida ja kuhu ja kuidas ja milliseid ma kohe kindlasti mitte ei taha. Samas teiste puhul need tätoveeringud mind ei häiri ka.
Minu "reeglid"? Mitte kunagi mitte ühtegi nime. Mitte kunagi mitte ühtegi sõna. See ei tohiks olla millegi meeletult kindlaga seotud. Näiteks ei kavatse ma kunagi kellelegi mitte ühtegi oma tätoveeringut pühendada. Olen ehk isekas, aga minu keha. Minu ruum. Minu.

7. Any piercings?/Kehaaugustusi on?
Hetkel ainult kaks kõrvarõngaauku. Aga on plaanid! Tegelikult on plaanid juba mitu aastat, aga nüüd oleme Caroliga koos minemas ja peaaegu ajadki kinni pannud, seega jah. Varsti on veel.

8. OTP?/One true pairing?/Paar kes on see kõige-kõigem, kelle moodi tahaks olla.
Sellega on naljakas lugu. Mulle meeldivad veidrad paarid. Eva ja Johani. Charles & Alli. Toomas & Helena. Selline kõige rohkem fictional on Lily & Marshall. Muidu ma kedagi väga ei shipi...

9. Favorite show?/Lemmik sari?
Oi... Keeruline.. Ma ei saa ühte ometi valida! The Big Bang Theory, How I Met Your Mother. Breaking Bad. Malcolm in the Middle. Kõik nii erinevatel põhjustel. Ja miski ütleb mulle, et neid oleks veel, kui ma natukene mõtleks... Oo! Näiteks kunagi oli 7th Heaven täiega. See oli täiega minu saade.

10. Favorite bands?/Lemmikbändid?
Bände on tegelikult vist pea sama raske valida, kui sarju. Paar tükki ikka tuleb. Dagö ja Metsatöll näiteks. Aga üldiselt on mulle meele järele teatud esitajate teatud laulud, mitte kogu repertuaar. Aga siiski. Näiteks Smilers ja Ursula. (Kuigi nad laiali läksid. Siiski kullafond, noh.) Ja mulle meeldib näiteks Foo Fighters. Ja siis enamjaolt üksikud lauljad, mitte terved bändid. Näiteks Tätte, Mika, Adele, Orelipoiss....

Aga olgu. Selleks korraks siis sedasi. Tahan magada.

Näeme jälle!

8 sisemonoloogi.:

eva ütles ...

AWW! Kuigi neljast kolm on ka mul OTPd.

-Merilyn ütles ...

Sest sa ei tea Toomase & Helena lugu. Sa shipiks neid ka, kui sa teaks! (:

eva ütles ...

Ja see on nii armas, kuidas sa juba tead, et see üks, kelle ma välja jätaks, polegi meie :D

-Merilyn ütles ...

No kui nüüd vaadata etteantud nimekirja, võtta arvesse meie vestlusi, arvestada, et me arutasime kord Lily&Marshall vs Charles&Alli, ja Toomasest&Helenast oled sa ainult natukene kuulnud, siis no... No mida muud mul arvata on? :D

eva ütles ...

Kunas me mu sünnipäeva tähistame? :D

-Merilyn ütles ...

Mul varsti on sulle mõned kuupäevad välja pakkuda!

Gonna let a few things play out...

eva ütles ...

Ja Johani arvas kaa, et on väga Aww ^.^ :D

-Merilyn ütles ...

Ütle talle tsau mu poolt järgmine kord!

 

Blog Template by BloggerCandy.com