laupäev, 22. veebruar 2014

Sentimentaalsed pisarad.

Istun siin ja pisardan. Ja olen õnnelik samal ajal!

Kellil on täna sünnipäev. (Hetkel meenub üks blogipostitus või midagi sellist, kus kirjutaja rääkis, et ta ei loe blogisid, kus on Jürid ja Marid ja keegi ei tea, kes need on.) Kelli on mu täditütar, kellega ma üles kasvasin. Praegu elab ta Soomes ja... Ja ma olin sunnitud talle õnnesoovid edastama Facebooki kaudu, mida mulle teha ei meeldi. Üldse. Mulle on alati tundunud, et personaalne lähenemine on parem - kas siis helistada, sõnum saata või kohale minna. No Soome ma niisama ei lähe, veits kauge tripp selle jaoks. Kuna mul Kelli numbrit ka ei ole, siis ei saanud ka helistada või sõnumit saata. Kirjutasin siis.
Sellele järgnes pisardamine. Lihtsalt meenutasin vanu aegu ja tulid pisarad silma. Mõtlesin nendele aegadele, kuidas lapsena sai igasuguseid asju tehtud. Me veetsime tegelikult suurema osa lapsepõlvest koos - me olime nii sarnased ja suved läbi olime maakad koos Rammal. Ahh, good old times!

Ahh... Ega mul tegelikult väga midagi öelda ei olegi, aga tahtsin lihtsalt kirja panna selle siia. Tegelikult on ka teisi teemasid, millest kirjutada. Maret tuletas mulle meelde, et pidin isegi kirjutama sellest tüübist, kes mind ahistas... Ja ma teen seda! Varsti! Aga see post on random rants.

Näiteks! ISSANDJUMALMINDAJAVADNÄRVIINIMESEDKESEIOSKAASJUHÄÄLDADA. Okei, mina olen veidrik, kes ütleb Jon Schneew, Snow asemel, aga see on juba naljaks kujunenud. aga mind ajab mäkis täiega närvi, kui nad ütlevad Mystic, Mythicu asemel. Okei, on üks täht teine, aga sa muudad ju sõna ka ära! Asi on müütiline, mitte müstiline. Ja sa oled häiriv.
Ja nad ei taipa öelda Mystery Shopper, vaid sellest on kujunenud Mister Shopper. Veits häiriv. Ja ühes kohas on silt:"KAAL KAALUMISEKS". O RLY?! ARE YOU FUCKING SIRIUS?! (How did you know about Sirius and I? - Shoutout to Eva. Ja selle nalja pärast ongi Sirius, mitte serious.)

Okei. Ei rändi praegu rohkem. Magan parem. Ja ükspäev kirjutan jälle! (: Mul on TMId veel jagada ja muid asju ka...

Ja seda tahtsin ka öelda, et ükskord mängisin siin Solitaire'i ja vaatasin Youtube videosid ja suddenly, this happened:



Nagu... Näete seda ässade rida? Ja siis, et neljas/viies äss tuli ka lõpuks välja ja... Ma kaotasin mängu sellepärast!

0 sisemonoloogi.:

 

Blog Template by BloggerCandy.com