teisipäev, 18. veebruar 2014

TMI 2/5.

Siin on siis järg ühele varasemale postitusele. Mõtlesin, et täidan kõik küsimused siiski ära. (:

11. Something you miss?/Miski, mida sa igatsed?

Ma igatsen hommikuid Rammal, kui me väiksed olime. Meid oli vanaema juures alati palju – mina, Margret, Gerli, Maret, Sten, Toomas, Rando, Reimo... Teinekord kõik korraga, teinekord olime eraldi. Pea igal hommikul, kui ärkasime, hakkas peale üks sama jutt:”Vanaema, tee pannkooki!” Vanaema naeris ja vihastas me peale, et hommikul vara hakkab kohe jälle mingi pannkoogijutt peale. Ja tegi meile ikkagi pannkooke.
Ja ma tunnen puudust neist aegadest, kui meil alles kanad olid maal. Hommikul oli oluline, et sa olid esimene, kes voodist välja sai, sest siis sa said võtta ukse kõrvalt naelalt võtme ja laudaukse lahti teha ja kanad välja lasta. Ja siis nende pesadest mune korjata. See oli ka omaette teema, sest nad teinekord kolisid oma pesasid ja siis me muudkui otsisime ja käisime kõige kaugemad ja kõrgemad nurgad läbi. Head ajad...

12. Favorite song?/Lemmik laul?

See on sama keeruline küsimus, kui eelmise kümnes küsimus – lemmik bänd. See varieerub tegelikult päris palju. Ja ma ei ütle sulle oma lemmikut laulu, sest seda ei ole olemas. Aga mis laulud mulle hetkel meeldivad? Panic! at the disco – This is Gospel, Benjamin Taylor – Wicked Way, McFly – Love is on the Radio. Lisaks laulud, mis mulle meeldivad juba paar aastat: Alex Day – I don’t know Anything (The World is mine), 3Oh!3 – Colorado Sunrise ja Still Around. Ja siis paar Dagö laulu, milleta ma enam olla ei suuda – Armastuslaul, Isaga Draakonil, Kuula, Kuula, Eraelu.
Lisaks on veel palju laule, mis mulle midagi meenutavad. Näiteks armastan ma Ursula laulu Maasika Klaarika. Mitte sellepärast, et tegu oleks meeletult hea Ursula lauluga (sealt meeldivad mulle paar teist laulu palju rohkem.) Aga kui Mattis oli beebi, siis ma laulsin talle seda laulu ja siis talle meeldis ja ta tudus mul süles.
Ja Tätte Sõprade laul nr 6! Sara Bareilles – King of Anything.

Üldiselt kisub see vastus pikaks. Mulle lihtsalt meeldivad liiga paljud laulud ja lemmikut valida on võimatu.

13. How old are you?/Kui vana sa oled?
21 ja natukene peale.

14. Zodiac sign?/Tähtkuju?
Sõnn.

15. Quality you look for in a partner?/Omadus, mida otsid partneris?
A mis siis, kui ma ei otsi partnerit?  Tegelikult ma ei tea. Ma ei ole kunagi midagi inimestes otsinud, sest ma lasen endale lihtsalt igasuguseid inimesi ligi. Ma ei usu, et mu elu oleks väga põnev, kui ma laseks endale lähedale ainult teatud tüüpi inimesi. Suhelda tuleb igasuguste inimestega, isegi kui mõni snd 200 meetrit koduni saadab 15 minutit ja pärast sind suudelda üritab... Oh, ma ei olegi sellest veel rääkinud! Varsti! See oli päris ebameeldiv kogemus.

16. Favorite quote?/Lemmik tsitaat?
Seda ühte ei ole. Aga meeldivad paljud. Näiteks:”Miski ei pea olema täiuslik, et olla võrratu.” See on hetkel mu blogi kirjelduses ka. Ja siis näiteks:”One day I’m gonna whistle.” Neid on ka tegelikult rohkem, aga no meelde ei tule. Kunagi oli terve mu blogi Twilighti quote täis. Keegi mäletab seda aega? (Shout out selleaegsetele lugejatele – emme ja Kätu! :D )

17. Favorite actor?/Lemmik näitleja?
Seda on ka keeruline öelda. Aga mulle väga-väga meeldib Tom Hanks. Ta on nii hea. Ja näiteks Christian Bale. Ja Gary Oldman! Üldiselt ega mul neid väga nagu ei ole. Kui filmi valin ja mõnda näitlejat tean, siis see aitab nagu otsustada, aga ei ole sellist asja, et vaataks mingit filmi ainult ühe kindla näitleja pärast

18. Favorite color?/Lemmik värv?
Kollane. Tibukollane. Ma armastan kollast värvi. Niiiii palju! Ja lillat. Ja rohelist. Ja sinist... Aga peamiselt kollast.

19. Loud music or soft?/Vali või vaikne muusika?
See oleneb sellest, mis laul ja mis tuju. On hetki, kus ma tahan kuulata väga kõvasti muusikat ja ringi tõmmelda. Ja siis teinekord tahan ma lihtsalt vaikset taustamuusikat. Ja teinekord kõrvaklappidega tahan ma väga valjut muusikat, see on hea tunne...

20. Where do you go when you're sad?/Kuhu sa lähed, kui sa oled kurb?
Mu voodi. Või dušš. Aga voodi. Ja kodu! Ja Kätu voodi. Ma muidugi üritan mitte olla õnnetu, aga no... Ei ole sellist erilist kohta, mis mul kindlasti tuju paremaks teeks...

Seekord siis sedasi jälle. Varsti jälle, eksole?

0 sisemonoloogi.:

 

Blog Template by BloggerCandy.com