reede, 12. veebruar 2010

Ciao, Sweetie!

Sa ei kujuta ette, kui ilus siin on! Oeh. Ma isegi mitte ei oska seda kirjeldada, sest ma liigun nii palju ringi! Ühel hetkel istun keset kõige palavamat suvepäeva mere ääres ja vaatan merd, teisel hetkel kõnnin mööda mulle täiesti tundmatut tänavat. Aga palav on. Usu mind.
Ma vahel mõtlen su peale, et tuleks tagasi. Aga... Ma ei taha siit ära tulla. Ma olen rääkinud oma mahajäänud tuttavatega, kes väidavad, et teil seal on külm. Ma olen isegi pilte näinud. Prrr.. Mitte eriti minu teema peaks mainima. Ma ei kujuta ette, kuidas te seal kõik hakkama saate. Ma arvan, et sul on isegi natuke vist kurb, et mind ei ole, eks? Selles suhtes, et... Mina suudaks võib-olla asja talutavamaks teha. Aga mis sa -11 kraadi juures ikka väga jõuad üksi ära teha!
Ma kuulsin, et te bioloogias vaatasite mingeid kahtlaseid vidjosid? Ma kahtlen, et minust oleks selle juures abi olnud. Ma kahtlen, kas nad ise ka aru said, mida nad teevad. Aga võta asja sellest küljest - kui te vaatate nõmedusi, võivad asjad paremini meelde jääda! A need videod olid ikka tõesti tobedused, ma tean, kullake. Ma tean. Aga sa elad üle. Elad ka ilma minuta üle. Ausalt. Minuta on isegi võib-olla lihtsam. Oeh. Eks sa pead ise otsustama.
Ma tahtsin veel rääkida, kui kena siin ikka on. Hetkel olen ma jälle mere ääres. Aga mitte Eestis. Ma ei olegi isegi mitte kindel, kus ma olen, sest siin on nii soe ja ilus. Ma arvan, et sa ei suudaks ette kujutadagi! Mul pole fotokat ka, et pilti teha ja sulle saata. Aga sa võid silmad kinni panna ja üritada ette kujutada. Päike lõõskab taevas, aga ei ole palav. Õhku on piisavalt. Soe on. Päike soojendab tervet sinu keha. Su on ka juba päris kuumad, aga sul ei ole palav. Kerge tuuleke käib üle sinu ja jahutab vahepeal. Meri kohiseb ja lõhnab nagu meri. Mitte nagu mereadru seal sinu juures lõhnab. Vaid nagu lõhnab soolane aga puhas vesi. Ükskõik, kui palju sa seda sisse ei hinga, tundub ikka, et lõhnu on nii palju. Tundub ikka, et nii palju on seda puhast õhku, mida sisse hingata. Liiv sinu all on peene ja valge. Ta on piisavalt jahutav, aga mitte külm. Ta on soe, aga mitte kuum. See liiv on lihtsalt ideaalne. Mitte kuskil terves rannas ei ole liiva sees klaasikilde või muud sodi. Isegi suuremaid kive on väga vähe ja need on natukene kaugemal puude ääres. Siin sinu juures kive ei ole. Ei ole ka sinust kolm meetrit eespool, kus on meri. Meri... Nagu päike, õhk ja liiv on ka see täiuslik. See on lihtsalt... Nii selge aga sinine. Nii soe, aga külm. Nii soolane, aga mage. See on peaagu täpselt see, mida sina tahad et see oleks. See on täiuslik. Seal ei ole palju laineid, aga ei ole ka päris vaikne. Kui seisad pahkluudest saadik vees tunned, kuidas vesi vaikselt vastu sinu paljaid sääri loksub. Samas, siit natukene eemal on mere põhjas rohkem kive. Ja seal on ka suurem lainetus. Kui tahad liival seista nii, et vesi vahel sinuni jõuaks, saad seda ka teha. Sa võid seista päris kaugel, aga samas piisavalt lähedal, et vesi sinu jalgadeni jõuaks. See on imeline tunne. Ja päike aina soojendab. Sa oled ainus hing seal rannas. Sa võiksid isegi alasti ujuda, kui tahaksid, sest mitte keegi ei tule sinna randa sind segama. Mitte keegi. Sa oled täiesti üksi, aga mitte üksik. Ujuda on ka seal hea. Vesi läheb järjekindlalt sügavamaks, aga mitte järsku. Merepõhjas on samasugune valge liiv, nagu rannas. Siin ei ole vetikaid ega mingeid muid asju. See on selline meri, mida sa näed telekast, aga ilustad enda jaoks veel ilusamaks. Võta endalt see mälestus ja korruta see kümnega. Vot just nimelt nii täiuslik on siin.
Loodan, et su tuju ei rikkunud sellega. Kui järgmine kord mind igatsed, siis mõtles selle mere peale. Mõtle minu peale. Ma vahel sinu peale mõtlen.
Ja võib-olla tulen, kui sul seal soojem on. Hetkel ei tõmba mitte miski sinna. Ma ei igatse sind ka nii palju, et tuleks ja oleks koos sinuga. No vabandust, aga pane end minu olkorda! Sa ka ei tahaks siit ära minna... Sinna... Prr...
Peaksin oma kirja lõpetama. Ma loodan, et sa väga masendusse ei langenud. See ei olnud nii mõeldud. Ausalt. Sa peaksid ikkagist rõõmus olema ja nautima.
Siiralt sinu,
Mõistus.

4 sisemonoloogi.:

רבקה ütles ...

Heh.. Miks sa postitasid minu kirja siia?

-Merilyn ütles ...

Zorro. Rott olen.

רבקה ütles ...

IRWW

-Merilyn ütles ...

Mis naerad. :D

 

Blog Template by BloggerCandy.com