teisipäev, 24. august 2010

Not what you think

Mul on jälle see aeg peal, kus öelda on ja tahaks, aga midagi ei ole sõnadesse konkreetselt panna. Ma tahaksin rääkida sinust, kuid kohvi ma vaikides joon. Sinagi eneses mõtled, et temaga rääkida millest. Lausud lihtsalt neid lauseid eile vaadatud filmist.

Aitäh, et mulle Dagö isu täiesti lambist peale ajasid. Ega ei oleks küll kuidagi muud moodi hakkama saanud, jah. Ja muidugi oli mul vaja otsida asju ja selle pärast pidin ma praegu hakkama Metsatölli kuulama. Ema Hääl Kutsub on teemas, aga siiski mängib Dagö ja sind siiski ei koti.
Iga kord, kui me väljas käime, mõtlen ma hästi palju. Tahaks öelda nii palju, kuid juttu ma vaikides kuulan. Ja kuigi... I still don't mind. Mille jaoks minul siis blogi on?
Cindy proovib jalga kingi. Hinnas ta ei tingi, need kingad saama peab!

Kas teile ka meeldib, kui üritate mingit kindlat kuupäeva meelde tuletada, et mis millalgi toimus ja see meelde ei tule? Kas teile ka meeldib, et te hakkate siis mõtlema järgmisele kuupäevale peale seda ja siis tuleb meelde mingi varasem seik, kus te kellelegi midagi öelnud olete selle kohta, mis enne meelde ei tuld? Kas teile ka meeldib, et mul on abitult sisutühjad kolmekilomeetrised laused, millest keegi aru ei saa? Mulle ka.

Kahekümne seitsmendal juulil käis Kaila minu juures. Ta hakkas järgmisel päeval tantsima sõitma ja palav oli. Me rääkisime sellest, kui palav oli... Ja siis ma ütlesin Kailale, et ma tõstsin oma madratsi maha. Seega võis see olla äkki kahekümne kuuendal või viiendal, kui ma madratsi maha tõstsin. Enne Kablisse minekut tõstsin tagasi voodisse madratsi, et Enelin saaks tulla ja voodis magada, mitte ei peaks magama maas minu madratsil. Ja sinna see siis jäigi. Aga peale seda ma kodus maganud ei ole rohkem, kui reedest, kahekümnendast, saadik. Ja siis ma olen ka maas, õhkmadratsil maganud. Täna magan ka, sest ma unustasin voodi ära teha.
Kokkuvõtteks - peaaegu kuu aega olen juba vooditu. Masendav? Mitte eriti, sest kuigi enda voodis magand ei ole, olen maganud teistes voodites ja teistel põrandatel. Päris norma...

0 sisemonoloogi.:

 

Blog Template by BloggerCandy.com