laupäev, 28. mai 2011

"Ega ma siis laipa käega ei katsu!"

Doing what I do best - blogging. Ja kui sa arvad, et ma ei oska hästi blogida, siis sa vist arvad, et ma ei oska midagi teha. Sul on suht õigus. Vastu ma vaidlema ei tule. Milleks?

Ma ei ole kodus. Võib-olla tead. Võib-olla ei tea. Võib-olla nüd tead. Kui ei tea, loe see lõik algusest peale uuesti läbi. Siis ehk saad aru.
Istun Villu juures Lagedil ja blogin. Meistriliiga on telekast. Mingi jalka. Ma ei tea, mind sügavalt ei huivta. Küll aga hakkas programm alles peale ja ma tõusin võidukalt diivanilt ja ütlesin:"Ma tegin seda jälle!" Mida? Sõin purgi kondenspiima üksi ära. Miskipärast olen mina enda üle uhke. Ma ei tea, miks. Ei hakka parem midagi välja ka mõtlema.

Miks ma siin olen? Käisin kinos. Vaatasin Kariibimerepiraate3D's. Äge, onju? Mitte eriti, kui päris aus olla. Minu jaoks on 3D rohkem multika teema. Selles mõttes, et... Ilma prillideta oli pilt kohati udune, aga teksti oli võimatu lugeda. Aga näiteks prillideta on pilt palju heledam ja mugavam vaadata.
Enne filmi oli Autod2 treiler ja mumeelest mingi multikas veel, aga pead ei anna. Ja seda oli nii tore vaadata! Hea meelega oleks vaadanud hoopis Rapuntselit 3D's vaadanud. Potterit küll ei tahaks vaadata 3D's. Ma lihtsalt loodan, et nad esimesel näitamisel ei tee 3D's seda, siis ma olen õnnelik. (: Plaza kodulehel ei ole veel seda filmi. Veel. Ma saan selle filmi sinna ka. Saan küll! Või siis tellin endale Hank Green'i 2D prillid. Sest et... 3D võiks jäda multaritele. Ja pilet maksab tegelikult mõttetult palju. Milleks nagu?!

Ma tahtsin midagi veel öelda... Aga ma enam ei mäleta, mida. Ma enam ei tea, mida ma öelda tahtsin. Ju siis ei olnud oluline, tahtsin ainult sinu aega raisata. Esimest korda Barca on saanud mingi palli enda kätte ja löögile või midagi. Ma ei tea. Mind eriti ei huvita. Neid ilmselgelt huvitab. Ehk sind ka.

Marge pidas maal täna oma sünnipäeva. Nad sõid kartulisalatit. Ma tahaks ka seda. Hullult tahaks. Wonder, kas nad mulle homme seda koju ei saa tuua, kui seda veel on? Võiksid tuua. (A)

Mul on niiiiiiiii uni! Ma tahaks nii hullult magada. Kass magab tugitooli seljatoe peal. Tõmban siiasamasse kerra vist...

0 sisemonoloogi.:

 

Blog Template by BloggerCandy.com