neljapäev, 9. september 2010

Murdja.

Ma ei suuda, kui aktiivsed ja sisutihedad blogijad te olete. Liiga liiga... Liiga palju kirjutate. Ma tulen siia, võtan lahti ega jõua kõike äragi lugeda! Iga päev kümme korda kirjutate romaanid - no nii ei saa!

Kuigi Rainer lubas mulle täna pidu, seda ma ei saanud. Miks? Sest Rainer ei ost tainast. Ei, a vähemalt passisime tund aega maja ees ja rääkisime juttu. Mdea, mulle sobis see variant ka. Kuigi ma lubasin mingi kolme asja pärast padja nätskeks nutta, aga see selleks. Kes ikka kotib ulguda mitte millegi üle? Ahjaa. Ma tegin seda eile... So... Never mind, olen imelik omaette edasi.

Käisin taaskord vaatamas oma blogikounterit ja ma leidsin, et vaid 50,96% on vaatamisi Eestist. No suur on ka see teadmata protsent... Sealt tuleb arvatavasti eestit juurde, aga siiski. Naljakas on mõelda, et ainult veidi üle poole on Eestlased. Tahaks siis teha oma blogi selliseks, et inimesed ikka tuleks ja ikka loeks ja oleks põnev, aga... No mina olen mina ja ma ei oska nii.

Täna käisin emme ja Mattisega linnas dressipükse ostmas. Hea uudis on minu jaoks see, et ma sain endale püksid ja need on ilusad. Teine hea uudis on see, et emme on juba peaaegu nõus mulle ise Metsaka dressika ostma. Aga üks natukene naljakas uudis on ka - meil kummagil pold võtit. Maret oli tantsimas ja issi oli tööl. Ja siis me sõitsime mööda linna ringi, sest meil polnud midagi teha.

Kell on alles võrdlemisi vähe, aga mul on vaja asju teha ka peale blogi kirjutamise, mis mul viimasel ajal välja ei tule. Mul on vaja kirjutada Carolile ja mul on vaja õmmelda ja mul on vaja lugeda ja siis veel lugeda ja... Oeh, so much to do... Pean prioriteedid paika seadma.
Esimene prioriteet - Dr. Seuss - Green Eggs and Ham.

2 sisemonoloogi.:

Anonüümne ütles ...

see 50,96% on ju tegelt enamus sinu oma ma arvan:D Blogi ise ju tegelt eesti keeles aga ma arvan et see ülejäänud 49,4% inimesi on mingi pildi pärast siia tulnud.

-Merilyn ütles ...

Eks ta ole, jah. :P

 

Blog Template by BloggerCandy.com