neljapäev, 23. september 2010

Voice.

I has some.

Jah, nüüd juba some. Kuigi karjuda ei tohi ja vaikselt räägin - kõik mu ümber peavad mind kuulama, et mind kuuldaks. See ei ole väga erinev sellest, mis tavaliselt toimub, aga see selleks. Vähemalt ei pea enam sosistama nagu hommikul.

Sain kirja Paide-Türi rahvajooksu kohta ja... Not so excited... Miks, you might ask.. And I might answer... No igaljuhul peaks ma kell üheksa seal olema. Too bad, et mu rong jõuab Türile alles 9:23. Too bad, et buss sealt väljub 2 minti hiljem. Too bad, peaks ütlema. Aga ma pean ise sellel koosolekul ära rääkima, oma olukorra. No ausalt - rongiga tagasi on suht ainus võimalus, sest... Rainer tahab hommikul magada, mitte sõita Paide poole, sest minul on vaja Türile minna. Vot. Ma saan hakkama. Ma pean ainult rääkima, et mul on vaja tulla rongiga ja ma jään natukene hiljaks... Keegi saab vb minu eest panna üles selle prügikasti või panen ma selle mingi... Pool tundi hiljem... Raiks.
Ja Kätu. Kas lugesid? Oled hoopis Khätlin... Oosom, ma peaks mainima.

Väkk - ma pean endale nüüdsest hakkama mingit... Sodi ninna laskma. Ei, see on lihtsalt konkreetselt mingi allergilise nohu rohi. Mul pole allergiline nohu. Mul pole allergiaid.
Raudselt sõnusin ära just.

Järgmine reede tuleb äge - õpetajate päev on äge! Peab olema äge! Teeme selle ise ägedaks. :P

1 sisemonoloogi.:

-Merilyn ütles ...

Õpetajate päev tuleb, ma usun, täiega äge. :D Saab õpetaja olla üheks päevaks ja siis otsustada, et minust ikka õpetajat ei saa. :P

 

Blog Template by BloggerCandy.com