teisipäev, 25. oktoober 2011

Kätu elu üliõpilasena...

...stiilis mu korterikaaslane on mu onunaine.  - Me Mairoga ei suuda selle nalja avastamisest saadik hoiduda seda nalja tegemast. Kätule see väga ei meeldi, aga meil... Meil on naljakas. Ja peaasi on ju et endal naljakas oleks. Ei?

Kodutööd viimistledes - "Ma jätan joomise maha."

Tegelt hakkan nüüd blogima. Eelnev oli lihtsalt... Uitmõtted.
Nädalavahetus oli mul tore. Reede õhtul naersin end pooleks. Lugesin FBst kuidas keegi jagas meeldib.ee linki. Ma lugesin seda kui Mairo & Steven parajasti piipu tegid ja siis mul esimese lause peale hakkas nii naljakas, et nad arvasid, et ma olen eriti retard vist. Ja kui ma rääkida üritasin - teate vist, kuidas ma midagi seletan, mis mulle eriti naljakas on. Ma ei suuda. Mitte ükski sõna ei tule välja, miski ei ole normaalne. Ma ütlen läbi vaeva kiiresti pool lauset, naeran ja ütlen teise poole lausest läbi naeru. Nad naersid ka, aga kas nad ka midagi aru said... Mine tea.

Pühapäeval tulime koju, tegime Mairoga riisimakrasalati valmis, Mairo tõi Kätu bussijaamast koju ja siis me käisime ringi nagu haiged lambad ja tahtsime Kätult leiba. Saime leiva, olime rõõmsameelsed ja sõime. Pärast vaatasime pool ööd Family Guyd ja hommikul teesklesin, et ma ei tahtnudki magada. Ma ei tea, miks ma üldsegi nii tegin.

Täna helistasime Kätuga korterionule. Küsisime, et kas me saame korteri sajaviiekümne euri eest kuus ja ta oli nõus. Ja siis meil oli pidu. Ja nüüd me ootame, et saaks kolima hakata. Me oleme ekstaasis. Meile meeldib, et me saame nüüd kolima hakata. Te ei kujuta ette vist seda pidugi korralikult.

Ma ei oska midagi öelda. Olen tsipa joobes ja väsinud. Tahan vaadata filmi ja minna magama. Või siis läheks kohe magama... Ma vaatan natsa filmi...

Huvitav info: Mu kõht on naermisest valus!


0 sisemonoloogi.:

 

Blog Template by BloggerCandy.com