kolmapäev, 5. oktoober 2011

Võta isiklikult.

Aitab Disney lauludest. Kuulame midagi normaalset ka vahelduseks.

Täna tegin silmad selle peale lahti, et Elleka ja Kätu tõstsid voodit. Lihtsalt.. Kergitasid seda ühest äärest, meanwhile mina alles voodis pikali ja täitsa magamas. Elleka tahtis kohvrit kätte saada.

Kell kümme avasin uuesti silmad. Käisin pesus. Võõrustasin pool minutit külalist, käisin pangas, poes ja koolis. Olin produktiivne.

Tegelikult istun mina hommikul Sebastianiga rõõmsalt köögis ja naudin hommikut. Ootan, et juuksed kuivaks ja mõtlen, et peaks ehk juba minema panka. Sellepärast ju vara ärkasingi. Ja siis all of a sudden - telefon helises. See uksetelefon, tajud küll. Kuigi ma täpset kellaaega ei teadnud, olin kindel, et Mairo see olla ei saa - ta alles magab sellisel kellaajal. Mõtlesin, et ehk Hanna tuleb varem koju. Ei tundunud loogiline, aga okei. Keerasin ukse lukust lahti ja varsti keegi koputas uksele. Kergitasin kergelt üht kulmu ja mõtlesin, et kes nii teeb. Avasin ukse - Sten. Kui ta teada sai, et kedagi peale minu kodus ei ole, siis läks ära. Tahtis meile külla tulla, aga... Mina olin tõesti ainukene looder kodus. Ja nii ta ära läkski. Ei jõudnud talle öeldagi, et Strenze väitis, et ta on homo...

Täna oli minu ülikooliaja kõige mõttetum koolipäev vist. Mul oli ainult üks loeng ja see oli ka inglise keeles. Ja videoloeng. Suhteliselt võimatu, aga olin viimase vapra 43 inimese seas. Ja sotsiolooge tundus jälle kõige rohkem olevat. (:

Ma olen nii väsinud ja ma ei tea millest see tuleb. Vähemalt on mul ilus desktop pic. (:

0 sisemonoloogi.:

 

Blog Template by BloggerCandy.com