pühapäev, 19. oktoober 2008

Perhaps I am a little overhasty in the mornings

Ma olen juba ammu tahtnud öelda, et miks kõik teised blogijad mu eest kõik ära ütlevad? Lugesin Kadri posti mingeid vanu sissekandeid natuke aega tagasi ja avastasin, et Kadri on öelnud täpselt selle, mida mina olen tahtnud öelda juba pikemat aega. No ei ole hea niiviisi. Siis lugesin mingi Kadri sõbra blogi ja peaaegu üle kolme posti oli öeldud täpselt seda, mida mina tahtsin öelda! Ja mida minul siis öelda on, kui kõik on ära öeldud? MIDA MINA SIIS ÜTLEN?! Ma ei tea. Minu jaoks on veidi kahtlane, ei. Mitte kahtlane. Vale. Jah, vale. Vale on kirjutada enda blogisse midagi sellist, mis on praktiliselt kopi-paste-kartul-kaste kellegi teise blogist. Ahh. Vahet pole, et te midagi eru ei saa. Ma vähemalt arvan, et ei saa. Tegelt nkn saate, sest te olete palju arukamad, kui mina.
Täna vb Kätuga välja. Tahad, sööme täna pitsat? Ma ärkasin hommikul, raalisin välja, mis päev täna on ja otsustasin, et kui me täna välja lähme, siis võiks ju pitsat süüa. Võiks ju? Ja mingit head mahla juua. Aga probleem on, et kui Nunn vallal on, siis ta raudselt sööks meie pitsa ära. Nagu ta jõi ära mu seitse ülesse.
Oeh-jah. Ma arvan, et ma olen emo ja mängin nüüd omaette kuskil veeniviiulit. Not.
_________________________________________________________________
PALJU ÕNNE, REBEKA!

6 sisemonoloogi.:

Maarja ütles ...

või nii :D aga oma arvamust võib ju ikka blogis avaldada. kui ei tohiks öelda seda, mida teised inimesed kaudselt või otseselt öelnud on, siis me ei tohiks üldse rääkida.

-Merilyn ütles ...

Seda küll. :D aga siiski. Oleks ju nõme, et loed mu blogi ja vaatad. Oi! Näed! Täpselt minu kopi-paste-kartul-kaste! Merka on ajudeta jobu, kes ei suuda midagi ise välja mõelda. :D

Maarja ütles ...

kamoon :D mingi flauer oled vä? :D mingi jobu oled vää !?

-Merilyn ütles ...

Olengi jobu. :D

Maarja ütles ...

ei sa ei ole jobu!

-Merilyn ütles ...

Mismõõõtes?

 

Blog Template by BloggerCandy.com