reede, 7. märts 2014

TMI 3/5

Seekord siis kolmas osa minu kord alustatud tag'ile. Esimene osa on siin ja teine osa siin.

21. How long does it take you to shower? / Kui kaua võtab sul aega duši all käimine?
Ma olen rämedalt kiire selles! Kord kui Eva ja Ragnar meil külas olid ja me kringleid küpsetasime rebaste peo jaoks, siis ma käisin pesus mingi nelja minutiga ehk? Ja ma pesin oma juukseid ja nühkisin end üleni puhtaks.
Alles mõnda aega tagasi kodus saunast tulles küsis issi, kui tuppa jõudsin:”Pesid ka üldse ennast vä?” No olgu, tookord ma tõesti pead ei pesnud ja sellevõrra läks kiiremini. Aga üldiselt ei viitsi ma väga kaua enda pesemisega tegeleda. Kiirelt ja korralikult!
Samas võin ma ka pool tundi duši all olla ja end mitte pesta. Kord pesin ära boileritäie sooja vett ja järgmisel hommikul läksin ikkagi juukseid pesema... (Tegelikult ei raisanud ma üksi seda boileritäit ära, enne mind käidi ka pesus, aga siiski!)

22. How long does it take you to get ready in the morning? / Kui kaua sa end hommikul valmis sead?
Täiesti oleneb. Ma olen olnud uksest väljas viie minutiga ja ma võin kolme tunniga ka mitte valmis saada. Oleneb, kui väga on mul vaja kuskile jõuda ja kuhu ma üldse minema pean. Gümnaasiumi ajal oli Maretil äratus 6:30, ta tõusis kohe ja hakkas asjatama. Mu äratus oli seitsme ajal, vedasin end aeglaselt välja, 7:30 saime maja ees Maarjaga kokku. Samas olen ma tõesti võimeline viie minutiga uksest väljas olema. See kujutab endast seda, et ma ärkan, panen riide, pesen hambad ja kammin juuksed ja panen väliriided selga ja olen maja ees. Nice, don’t you think.

23. Ever been in a physical fight? / Oled kunagi füüsilises kakluses olnud?
Eip. Tõenäoliselt isegi mitte lapsena, sest ma olin väga norm tatikas ega kakelnud kellegagi. Veits igav, aga ma usun, et mu emme on uhke. That’s what life is all about – making mommy happy!

24. Turn on?
See on keeruline küsimus. Ma arvan, et mul ei ole sellist ühte asja, mis mind hullult „üles kütaks”. Aga ikka on meeldiv, kui sa oled puhas ja korralik ja natukene lõhnad nagu seep. Mulle meeldib seep.
Ja kui sa jagad minu huumorit!

25. Turn off?
Kui sa oled räpane. Ja haised. Ja suitsetad. Ja oled ebameeldiv. Ja enesekeskne...

26. The reason I joined Blogspot? / Põhjus, miks ma blogi tegin?
Siinkohal viitan taaskord oma teisele poolele – Kätu, tsau! Kord tulin üheksanda klassi tutipäevapidustustelt koju ja rääkisin Kätuga MSNis. (Good old MSN) Kätu rääkis mulle oma blogist (tema blogi on natukene vanem, kui minu oma (tema esimesed postitused on hetkeseisuga märtsi lõpus ja minul on mai lõpus) ja kuidagi mingi veenmise tulemusena tegin endale ka blogi. Miks või kuidas, I don’t even know. Aga juhtus nii.

27. Fears? / Hirmud?
KÕIK! MA KARDAN KÕIKE!
Ma kõnnin trepist üles, ma olen kindel, et trepp kukub kokku. Ma lähen üle tee ja autod kindlasti sõidavad minust üle. Katus kukub mulle pähe, libisen duši all, komistan trepist alla, jätan käe grilli vahele, lõikan endal noaga käe katki. (Nagu vikatiga that one time.)
Mul on nii elav kujtlusvõime, et ma reaalselt kardan kõike!
Ja samas ei karda ma mitte midagi.
Ja ma kardan, et ma ei ole piisavalt hea.
Ja ma tean, et ma olen parim.

28. Last thing that made you cry? / Viimane asi, mis sind nutma ajas?
Emotsioonid, mis ei ole minu omad, et neist rääkida, aga mida ma siiski kõik endale vastu võtan, et sinul neid olema ei peaks. Veereta need minu kaela nii palju, kui vähegi võimalik! Peaasi et Sinul hea oleks. Ja seda päris siiralt!
Ja siis meenub mulle kord, kui ma nutsin nii palju, et see oli midagi hullu. Viies september kakstuhat üheksa. Mattis sündis siis. Ma nägin teda, ma nutsin. Ma läksin koju, nägin kapis beebisokke ja nutsin veel. Ja loodetavasti saan jälle sedas nutta varsti, et neli-viis-kümme aastat hiljem on endiselt meeles.

29. Last time you said you loved someone? / Viimane kord, kui ütlesid, et kedagi armastad?
Oh deer lord, kes seda enam mäletab! Küllap Kätule. Me ikka teinekord ütleme teineteisele, et teda armastame. Üldiselt üritame me teisi veenda, et nad meid ikkagi armastavad!

30. Meaning behind your Blogspot name? / Kuidas su blogi omale nime sai?

Taaskord vaadake Kätu poole. Totu- on tema leiutis, kuid mitte otseselt. Ma mäletan, et ta veenis mind, et tee blogi ja ma siis tegin. Tõenäoliselt tegime siis nalja, et mis nimeks panna. No nime valik on alati raske ja nii siis läks, et Kätu tahtis mulle öelda, et ma olen totu. Punkti asemele aga tuli kogemata sidekriips. URLiks ei saanud sidekriipsulõpuga sõna panna ja siis panin lihtsalt kaks U-d. Sidekriipsud meeldivad mulle siiski ja nii saigi blogi nimeks Totu-. Olen seda küll aja jooksul mingil määral vahetanud, aga alati oma Totu- ni tagasi jõudnud.

2 sisemonoloogi.:

Pänsu ütles ...

So much me :D
YAYS!!!!!!!!

-Merilyn ütles ...

No millest/kellest muust mul ikka kirjutada on. :D

Samas - julgen väita, et kui sind poleks olnud, siis mul ehk ei oleks blogi...

 

Blog Template by BloggerCandy.com