esmaspäev, 16. november 2009

Suddenly everything is right!

Istun Tippi klassis. Lambid undavad. Tippit ei ole siin. Enne mind oli siin sees vaid üks väike poiss. Lambid undavad ikka. Ma tahaksin nummerdada oma uurimustööd, aga no ma ei saa! Sest Tippit ei ole ikka siin. Ja lambid undavad ikka veel. Masendav.

Postiivne kogu selle asja juures on muidugi see, et ma sain osad vead ära parandatud. Aga osasid asju saan ma alles kodus teha. Või tahan alles kodus teha. Kuna kell on juba... 15.26, siis ma arvatavasti täna kässa ei jõua. See algab 16.15. Seega... Mul ei ole palju aega. Masendav tegelt, sest et ma tahtsin hakata endale uusi kindaid kuduma. Tahaks-tahaks.

Trikki tahate teada? Lambid undavad ikka. Naljakas on. Mu klaviatuur on räme laamendis siin. Ma ei saa. Kodus küll nii kõvasti kõik ei plõksu. Ja siin on veel surmvaikus. Ei ole tegelt. Lambid ju undavad.

Lugesin eilsest postitusest seda kohta, kus ma väitsin, et keegi ei saa minu uurimistööst kasu. Häh. Keegi ei saa minu blogist ka kasu. Kaili vb, kui ta leiab, et me mõlemad oleme mõttevaesed. :D

Ma ei mõista. Minust vasakul on kolm pistikut. Äärmised on nummerdatud kui 1. Keskmine ka for that matter, aga see on tagurpidi. Ma ei mõista. Kolm tavalist pistikut ju. Pff. Vb ma ei peagi kõike mõistma.

Olen kodus nüüd. (:

Ma leidsin dp'delt numpsi photoshooti, aga ma ei tea, kas guugel selle leiab. Mh.

Lahe on kuulata vanu laule shuffle'iga.

Jeezzz... Guugel laeb aeglaselt mikskipärast hetkel.

Failure.

Otsustasin, et kui ma saan nelja, siis ma luban endale ühe pähklishokolaadi, kui viie, siis kilose shokolaadjäätise shokolaaditükkidega. Kui kolme, siis panen uurimistöö põlema.

Mareti telefon helises. Ma jooksin vastama. :D Ma olen ikka oma vana helinaga ära harjunud. :D Ikka veel. Haiglane.

Ma tahaks nüüd juba teha oma uurimistööd, aga see kõik laeb nii aeglaselt, et mul kaob isu ära. Näh.

Täna hommikul näitas jälle NM treilerit MTV's. Ja sellega seoses, Rebeka. Kas sa tahad minna seda Tallinnasse vaatama? Kui tahad, siis peaks ju varsti piletid ära ostma. Muidu jääme hiljaks.

Huvitav, kas Maret kaaluks minuga arvestamist? Miks on tema laul nii kõvasti? Ma ei kuule muusikat, mis tuleb mu klappidest. Dohh.

Mina häkin endale uusi NM pilte. (:

I'm dangerous! Like a fire in a nursing home!

Need kaks on mu uued lemmikud, aga kahjuks ei leia ma kuskilt selle tervet fotoshuuti. Hmm... Senikaua jagan veel ilusaid teiega. ;D Millal teil enne on midagi ilusate piltide vastu olnud? That's right! Neveeerrrrr!
Oot... Kas Cobra Starship tegi ka NM'i soundtracki jaoks laulu vä? Ok. Ei olegi. Hmm...

Kas te teatsite, et täna oli NM premiere in Hollywood? Ma just oma lemmikodulehelt lugesin. Aa. See oli lihtsalt event... Ei. Movie oli ka, aga eventi näidati MySpace'is.
Leidsin ühe Hottersi veel. ;D
Ok, kaks. :D
Ok, ma lõpetan tänaseks siin. Uurimistöö. (L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L) And so on.

2 sisemonoloogi.:

Kaili ütles ...

ega siis su blogid ei ole mõtetevaesed :D
see üks koht oli kuidagi nii naljakas minu jaoks.
vahepeal lihtsalt tekib selline tunne, et midagi pole kirjutada ja siis kirjutad seda mis pähe tuleb.
:)

-Merilyn ütles ...

Hakka vabandama nüüd. :D

 

Blog Template by BloggerCandy.com