kolmapäev, 27. jaanuar 2010

Equilibrium.

Täiega love film.



Sa ei peagi aru saama. Sulle vb ei meeldi see film. Aga OMG! See mõõgavõitlusstseen, eks? Ta lõikab ühel mehel näo ära. Ühel mehel seal varem murrab käe luu ja jalaluu. Ja need on lihtsalt... vähesed asjad. (:
Jah. Ta oskas ülihästi relvaga ümber käia.
Tappis kõik need valvurid seal. Ja ise lahkus kriimutagi. Kriimu sai ta kuskilt hiljem.
Tema esimene partner. Esimene, kes vastu hakkas ja kirjandust lugema hakkas. Sellel ajal peategelane tappis ta ära. Veel ei tundnud ta midagi.Ma ei ole päris kindel, keda ta siin tapma hakkab... Eks ikka neid tuimasid, aga põhimõtteliselt... Seda pealikku vist...

Tema teine partner. Mees, kellel ta näo ära lõikab.
Kella näete? See on kahe displayga. Üks neist hakkab iga kindla aja tagant piiksuma, et inimestel oleks meeles end süstida.
PARIM stseen! Lihtsalt parim! Täiesti pekkis.Ta ei lasknud kutsikat ära tappa. Oeh. (L)

Tegelt... Kes ei tea, aga tahaks teada, siis film toimub peale kolmandat MS'i. Grupp inimesi arvab, et kõik peaksid elama rahus. Seepärast hakatakse tootma ravimit, mis tapab kõik tunded. Umbes... Nagu peale dementori suudlust. Aga filmi esimeses missioonis võtab tema partner ühe luuleraamatu kaasa. Ta väitis, et need, kes asju tegelt hävitavad, jätavad tihti asju kahesilma vahele. Tegelikult läks ta seda ühte laastatud kirikusse lugema. Peale seda jäävad loetud luuleread Prestonit kummitama ja ta ise ka ei võta enam rohtu. Peidam need ampullid lihtsalt ära. Ja hakkab tasakesti vastu. Vähesed saavad aru, mis toimub. Enne, kui on liiga hilja.
Täiega parim film. Lihtsalt. Täiega parim.

A davai. Koolis näeme!
[Says : Maret ja Merilyn]

2 sisemonoloogi.:

Kaili ütles ...

kriimu sai hiljem nagunii kassi käest hoopis :)

-Merilyn ütles ...

Ei. :D Ta sai selle liftis, kus ta kaks valvurit ära tappis. ;D

 

Blog Template by BloggerCandy.com