kolmapäev, 20. jaanuar 2010

Je m'appelle Chuck Norris, je ne dors pas

Omg. :D Ma just kirjutasin Mevakesh Rak Lesmoach ja nüüd hakkas see lugu mängima. :D I'm Alice! :D

Eelmine kord... Või siis enne seda ükskord ütlesin oma nädala plaani, kuhu mahtus kunst, Miia, Alissa ja kässa. Tegelikult oli esmaspäeval kässa, teisipäeval kunsta ja Miia, kolmapäeval Miia, neljapäeval kunst, reedel Alissa, laupäeval Alissa ja Miia, pühapäeval Alissa, esmaspäeval kässa, teisipäeval Miia. Kunsta jätsin ära, olen feil. Kolmapäeval oli minu aeg. Neljapäeval on jälle Miia ja seekord lähen kunsta ka. Reedel on Anni sünna ja vb tuleb Miia ööseks meile. Oeh. Ma ei tea, kaua ma jaksan siuke Duracelli jänku olla. Ma tõesti ei tea.

Ma arvan, et kes tahab, saab minu kirjandit lugeda minu kooliblogi aadressil. Mõned teist vb ei tea, aga mata kirjand on see. Miks mul läheb vaja matemaatikat? Pool a nelja oli meie rühma kodune töö. Ise olen enda tööga rahul ja Rebeka ka vist väga kõvasti ei naernud... Oh well. Juba saatsin ära niiet enam ei ole midagi teha, isegi kui ma tahaks. (: Oleksin tahtnud tegelikult lahedamat fonti kasutada. Te ei kujuta ette lihtsalt, mis kuumad fondid mul on arvutis! Pekki, ma teen PS'i.
Ütle nüüd, et mitte ükski neist ei ole lahe. Osad siit muide on Twilighti tegelaste omad. Siin on Alice, Edward, Jake ja Bella vist... Oh well. Ma tegin selle kohta kunagi varm PS'i. Leiate üles, kui vaja on, eks?

I just saw a similar story on here, but this is way better. In my AP stats class my teacher was handing out our first practice test when she remarked, "Are you all ready for a taste of A.P.-ness?" You could see the shock of the realization of what she had just said as soon as the words came out of her mouth MLIA.
Ma ei saa hingata! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Today I handed in a paper with curse words all over the margins. I may have changed their font color to white, so they don't show up, but I still felt awesome giving it to my mean teacher. MLIA.
Miks meie kunagi ei pea siukseid asju kirjutama, kuhu saaks kirjutada selliseid asju? Ma kirjutaks vist ka. :D Aint siis, kui välja on vaja printida... :D

Ma tahtsin midagi just öelda... Aa. Otsisin oma mataõpetaja E-Bottle'it ja esimene nimi oli Aabla, Kaidi - lapsehoolduspuhkusel. Ma muutusin kurvaks ja surin natuke seesmiselt. Ma ei jäksa enam!

Ma leian, et minu ja Rebeka kirjandid on head!

עידן יניב - עד החופה - Mäletate seda? Ma panin nüüd tähed nii, nagu nad on - OD HChVPH. Ma ei oska seda ikka hääldada, sest ma olen kindel, et kuskile sinna vahele käivad täishäälikud. Kuradi guugeldamine ei anna ka mingeid vasteid!

Jagan lahedat pilti:
Ma leian, et see on... Mind-blown.

Thank you for reading blog of Merilyn Martjak.

4 sisemonoloogi.:

Sakuska ütles ...

tegelt ka vä? me teeme elutoas remondi ära ja kutsun teid külla. mis arvate?

-Merilyn ütles ...

Ma olin ausalt ka kurb ja ohkasin omaette.

Kui hea mõte! Me toome süüa. :D

רבקה ütles ...

normal pic lõpus.. ma üks seal see valge lauaga jee :D

-Merilyn ütles ...

Mt Hood? :D Ikka oled sina, jaa. :D

 

Blog Template by BloggerCandy.com