neljapäev, 7. jaanuar 2010

I'm in love!

Jah, jälle. Ja seekord ma ei suuda seda seletada. Eelnevatel kordadel on nagu... Minu teema olnud, eks. Kuidagi... Selline, mida mina talunn. A nüüd on see lihtsalt... Ma ei oska seletada seda. Ma ei oleks endast seda kunagi arvanud. Mina? Ma ei tea. See ei tundunud kunagi loogiline. Maret nagu natuke vist crushis essana... Oh well.
Ma ütlesin, et ma ei oska seda seletada. Aga taaskord. Muusika, mitte nemad. Ega tema:
PS. Shirt reads: BECAUSE I'M GABE SAPORTA AND I CAN DO THAT. Lihtsalt. Kes ise välja ei lugenud ja keda huvitas.
Kas ma olen ainuke, kes leiab sarnasuse VJ Martiniga? Oh well.

Kui te mu blogi loete, siis järelikult on teie kasutuses arvuti ja internet. Ja kui teie kasutuses on internet, siis teie kasutuses on sait nimega Youtube. Kui teie kasutuses on Youtube, siis ma eeldan, et teie arvutil on klaviatuur, millega saab kirjutada otsinguribasse Cobra Starship ja valida mis laulu tahes. Teile ei pruugi meeldida ja ma ei usu, et te jooksete kohe otsima. Selle tõttu ei viitsi ma ka vidjosid panna.
Prostitution is the world's oldest profession and I dear madam, am a professional.
Paljudele teist vb ei ütle see nimi nagu Cobra Starship midagi. Aga neile, kellele ei ütle... Hmm... Leighton Meester ikka midagi ütleb. Kui ei, siis tema mängib Blair'i GG's. Nad tegid koos laulu Good Girls Go Bad. Vot. See peaks ikka midagi ütlema. Kui ei, siis ma ei tea. Siis on vist midagi natuke... Noh. Te vb ei vaata MTV'd või ei oma 13 aastast õde, kes vaatab MTV'd. Oh well. Eks igaüks ise teab.

Wal*Marti jätsin siiski välja ja keda kotib, otsib ise listi ülesse ja loeb läbi. Done that muide. (:

Facebook väitis, et aastal 2010 mind vägistatakse ja ma suren. Also, et 18 inimest tahab mind tappa. Ma arvan, et meie klass - minuta 16 - ja paar õpetajat. Hmm. Rohkem ma küll ei tea nagu kedagi, kes mind teaks, et oleks vaja mind tappa.. Hmm...

Hommikul äratas mind Riina, kellel oli vaja mu toa ukse pealt emmele karjuda, et Enelin helistas talle aastavahetuse ajal millalgi ja nuttis. Siis tegi toa ukse lahti, nägi mind, pani ukse kinni ja karjus emmele:"Keegi ei öelnud mulle, et lapsed kodus on!" Haha. :D
Mõne aja pärast tuiskas emme arvutisse. Maret ja Mattis tulid lehvitama. Ma magasin edasi. Sama asi kordus ma pakun poole tunni pärast. Ja siis ajasin mina ka ennast niipalju ülesse, et panin empeka mängima. Karjus mul seal voodis, ma seljaga toa poole pooleldi alles magades. Siis pööran end ümber ja mis ma näen - Maret kisub süntekat selle aluselt lahti! Mida tüüpi?! A noh. Ega ma ka normaalne pole. Lonely Island ja 3Oh!3 mängisid ja ma tantsisin voodis. Horisontaalselt. Lahe olen, jaa.

Ahjaa. Eile mõtlesin, et äkki mul tuleb öösel janu. Ma tahtsin juua oma vilkuvast klaasist, aga klaas võib kergesti ümber minna ja vesi seal sees läheb hapuks. Ma siis tõin pudeliga vett ja vallasin klaasi ümber. Preili Mõistusevaheaeg siinpool!

Täna emme luges oma toas maalehe horoskoope ja väitis, et Draakon [tema loom] on selles suhtes eriline, et ta on ainuke väljamõeldud loom. Mina:"Draakonid ei ole välja mõeldud!" Emme:"Muidugi on! Draakonid on välja mõeldud!" Mina:"Ei ole! Sa ei saa midagi aru!" *trampis toast välja Alissa kannul* Alissa tuli tuppa ja ütles:"Tema ei saa midagi aru?" Mina:"Ei saa jah." Alissa:"Sina saad aru." Mina:"Mina saan aru."

Gaaš! Alissa postimaja juures:"Lähme poodi ka." "Ja." "Lähme poodi kaa." "Ja!" "Lähme poodi kaa!" *Mina jätan kelgu seisma pööran tema poole* "Jaa! Lähme poodi kaaa!" Siis oli tasa. Gaaš naine!

Ma kaotasin oma telo ära. (Y) Ma tegelt ka ei tea, kuhu ma selle panin.

Käisin täna lasteaias ja koolis keldris üks tuli põles. Ma ei saand midagi aru enam.

Ok. Ükskord ehk aitab kaa!

2 sisemonoloogi.:

Pänsu ütles ...

Ma tean Cobra Starshipi juba siis, kui tuli välja nende lugu Snakes on the plane. :D

Hea bänd ;D

-Merilyn ütles ...

No sellisel juhul ma ei rääkind sinuga. :D
The Sity Is At War on hea!
On onju! :D

 

Blog Template by BloggerCandy.com