pühapäev, 25. juuli 2010

Veel ei ole hilja, jõuad elada!

I live in Wyoming and everybody I meet from other places loves to make fun of me for it saying that nobody lives there and we still live in the wild wild west. One day,somebody asked me how it was going in good ol WYO. i proceeded to tell them that we had just gotten the towns first toilet and the mayor had just finished taking the ceremonial dump. He had no words. His face was priceless. MLIA

Kümnest kolmeni umbes korjasin vaarikaid ja mustsõstraid. Pääris äge. Meil on suur ämbritäis mustsõstraid ja zero mõtet, mis nendega edasi teha. Kui me segame nad lihtsalt rohke suhkruga läbi ja paneme sügavkülma, kas keegi soovib?

Also Maret ei viitsinud korjata ja leiutas spelli, mis teeks selle tema eest. Ma ütlesin kohe, et see ei ole nagu HP spell, sest et see oli natukene... HP spellid on ladinakeelse põhjaga so... Ja siis ma ütlesin, et see on nagu Elephant Princess'i spell. [Sari Nickelodeonis, kus mingi tavaline tüdruk saab teada, et ta on lapsendatud [You're adopted! ~ RWJ] ja siis hakkab masema ja siis tuleb välja, et ta on mingise maa printsess, kuhu saab ainult mingi elevandiga ilmudes vms. Mingi pask kahesõnaga.] Aga Maret ütles, et seal on teistsugused, et pigem nagu ~ Move this! Ja siis me leidsime, et see on siiski Võluväe spell. Võluväes neil on ju terved luuletused mingi deemoni tapmise kohta so... Mareti spell:
Little berries, in the bush!
Come into my bucket, whoosh!
Haha! Me ikka naersime selle üle päris pikalt. Ja palju. Sest et tegelt ju on naljakas. Vb sa ei saa aru, mis eriti naljakas oli, aga noh... Meie jaoks oli naljakas.

Also väljendan enda heameelt Rebeka ja Eklipsi üle ~ WOOOOHOOOO!!!

7., 8., 9. august mind kodus ei ole, et te teaks. Sellest järgmine nv mind ka ei ole. Esimene nv olen Rootsis, teine nv on vanaema-Toomase sünnipäev. Ja peale seda on juba kool, armas kool. Oh well... We shall survive!


Peaksin mainima, et sellest, kui ma siia kasti midagi kirjutasin, on palju aega mööda läinud. Näiteks vaatasin ma Grey's Anatomy't. Oli küll kurb, sest kõik surid, aga ei ole hullu. Osad jäid ikka ellu ka.
Aga tahtsin rääkida millestki muust. Ma võin teile isegi rääkida, millest selline mõte, sest et minul on aega ja kui sa siin oled, siis on sinul ka. Vaatasin taaskord Pour some sugar on me blogi ja sattusin sealt ühele blogile, mis toodab sisustusteemalisi pilte. Nimi on Home Sweet Home. Ja sealt nägin ühte lihtsat pilti voodist, mingist lullast voodi peal ja roheline plakat seinal. Kellegi ühikatuba eelmisel aastal. Seinal olev plakat jäi mind natukene... Painama ja ma otsisin selle google'ist ülesse. Üllatusin ausalt öeldes. Siiski positiivselt, sest et Andy Warhol on andekas. Tema tsitaadid on andekad. Tema tööd on andekad. Jah, Andy on hetkel surnud, aga tema tööd jäävad ja ta on andekas edasi.
Ainult vaata, imesta ja otsi juurde.
I'm not afraid to take a stand!
Everybody, come take my hand!
We'll walk this world together, through the storm.
Whatever weather - cold or warm.
Just letting you know that you're not alone.
Holla, if you feel that you've been down the same road.


And I just can't keep living this way.
So starting today, I'm breaking out of this cage!
Im standing up! Imma face my demons!
I'm manning up! Imma hold my ground!
I've had enough, now I'm so fed up!
Time to put my life back together right now.


I'm way too up to back down.
But I think I'm still tryng to figure this crap out.
Thought I had it mapped out but I guess I didn't.


I've been through the ringer, but they can do little to the middle finger.
I think I got a tear in my eye.
I feel like the king of my world!
Haters can make like bees with no stingers, and drop dead!


'Cause the way I feel, I'm strong enough to go to the club,

Put a corner pub and lift whole liquor counter up.
'Cause I'm raising the bar!
I shoot for the moon, but I'm too busy gazing at stars.
I feel amazing!

2 sisemonoloogi.:

רבקה ütles ...

pidid sa mainima koooli :S:SS:S:S

-Merilyn ütles ...

Mdean. Ma vihkan ka seda ja solvusin enda peale selle pärast.

 

Blog Template by BloggerCandy.com