kolmapäev, 14. jaanuar 2009

Get outta my head!

Ma tahaks, et meie kava välja tuleks. Ma juba täna koolis rääksin Rebekale ja peale kooli Kätule, Tairile ja Maarjale, et kiisud ei saa roomama hakata enne, kui nende oma musa tuleb. Sest muidu, kui nad on oma musa ajal juba püsti, siis pole meil kakskend sekki midagi teha. Selles suhtes, et sellel hetkel, kui mungareiv lõppeb ja kiisude muusika hakkab, seal on nagu peaaegu pool mintsa vahel. Kakskend sekki tegelt. Ja ma arvutasin, et kümme sekundit tueb roomata, siis on kümme sekki veel, et nad püsti aidata, mungastrippi teha ja ette kõndida. Iseenesest... Vb võib isegi natukene pikemalt roomata, aga kuna me ei ole saanud proovi teha, siis ma ei tea ka. Ma vaatan korra... No esimese tunni ajal saavad osad teha kava eksju. Aga... Teine on joonestamine. Iseenesest ei ole see just tähtis aine, aga ma kahtlen, et õps lubaks meid ära. :/ Keemiast päris tulekski ära ju. Sealt juba ise ei taha tulla. Ja kui meie tuleksime Kätu, Sophie ja Liisiga prantsast ära, siis oleks tunnis umbes ainult Raina ja Karl. Karina ka vb, kui ta on homme koolis. Esimesed kümme mintsa oleks õpsil vabad igaljuhul. No nagu ma teie vene tean, siis te ei saa arvatavasti ära. Ja ma kahtlen, et me saksakaid saaks ka. Siis on mata ja kui nüüd keegi arvab, et Lillekas meid ära lubab, siis mõelge uuesti. Kirjandus... Iseenesest ei ole ju seal ka eriti midagi olulist. Ma ei tea. Mind hetkel ei koti see Faust eriti. No sorri, aga nii on. Ma jällegi kahtlen, et õpetaja meid ära laseks. Psühholoogiast saaks küll arvatavsti ära. Aga ma ei ole üldse kindel.
Reedega on teine lugu. Ma arvan, et prantsa-vene-saksa on jälle probleemne, aga aja. No näitame Antsule meie kiisude roomamist ja ma arvan, et me saame. Mis siis, et meil on vaja. "A-ja-lu-gu õp-pi-daa!" Füsa. No ehk päästab meid taas... Oot. Ei. Me paneme Janno ja Siimu tantsima, siis saame kava minna tegema. Ma pakun, et inka ajal ei ole üldse mõtet küsidagi. Ja kirjanduses on Fausti töö. Damn. Ja matast ei saa ära, as I made my point earlier. Ja keka ajal teeme raudselt kava. Vb peab peale seda ka tegema veitsa. Ahhh. Ma tahaks, et sellest saaks asja, kuid meil ei ole kostüüme ja ärge hakake mulle ajama, et need ei ole tähtsad, sest need on. Me ei saa munkasid lavale ajada tavalistes riietes. Ei saa lihtsalt. That would be... Minus worthy. Hõõ riided on olemas, kiisu riided on suht lambid, aga ma ei tea, mida me paneme selga. /: Miniseelikud jäävad ära, sest me tõmbleme natuke liiga palju nende jaoks. See oleks natuke liiga porn. /:

Aga mis ütleja mina olen?
***
Mulle meeldib, kui Maret kodus viiulit mängib. (:

3 sisemonoloogi.:

Kaili ütles ...

nii tore, et sa selle pärast muret tunned :)
ega jah, homme eriti ei saa seda teha. reedel saaks.
ja kostüümid võiks minu arvtes nv-l valmis teha :)

רבקה ütles ...

jup. ajud on selleks et nendega mõõõeelldaaa . mõtleda mõelda misiganes. ja homme teeme kava nigu niuhti. ja kuna meil on 6 tundi siis äkki näpistaks(irww)7ndast tunnist ka

-Merilyn ütles ...

Iseenest võiks teha küll nv-l kostüüme. Ma saaks ka kuidagi aidata. Midagi õmmelda või nii. /: Noh. Räägime sellest tantsu ajal. (:
Terve teine tund läheb homme kavaks. Ma seda seitsmenda tunni asja ei saa kindlalt öelda, sest ma tahaks minna gümna tantsukat ka vaatama. Aga neil ju hakkab see kell kolm, kui ma õigesti mäletan. Damn.

 

Blog Template by BloggerCandy.com