neljapäev, 25. märts 2010

And watch that Colorado sunrise.

I mean - What can I say?

Oeh. Oeh. Oeh. Oeh. Vot.

Today I was using my new smooth away on my legs. My eyebrows started to itch so i scratched them. I now realize that this wasn't the best idea. MLIA

Hehe. :D Lahedad fondid. :D Ja ma lõpuks mõistsin, kuidas niiviisi saab. Eile tegelikult mõistsin, aga alles täna panin kirja. :P So... Olen lahe, eks? :D Mis seal ikka.

And if I had something to say to you, I'd whisper it softly.

Täna hommikul pidasin mitmeid dialooge. Iseendaga. Wtf? Ja kusjuures, ei. Need ei olnud monoloogid, sest ma rääkisin iseendale vastu. Haige tüüp olen. Eriti haige, et ma seletan ja seletan ja seletan ja siis lambist:"Ma räägin iseend... Kurat." Nii on. Ma ei tea, miks ma nii tegin. Nagu... Saaks aru, et ma olen tont ja jääks vait ja ei räägiks äkki iseendaga? Ei. Ma pean endale ütlema, et ma räägin iseendaga. Muidu ei ole asi täiuslik.

Kiss you on your rosey lips and never let you off me.

Eile [täna varahommikul] hakkasin magama minema. Tipsy magas mu voodis ja mul ei olnud südant teda sealt ära ajada - ma võtsin oma padja ja magasin Mareti voodis. No ma ei saanud. Ta oli nii armas seal!

Shiver on your roof and see your face lit by starlight.

Kell on 16:07. Ma leian, et on vist õige aeg väike uinak maha pidada. Enne seda vb natukene oma lehed jälle läbi lugeda... Jah. Vot seda ma just teengi.

Hold you through the night and watch that Colorado sunrise.

17:24. Kurat. Ma ei jäänud magama lihtsalt! Lihtsalt vedelesin kogu see aeg voodis ja ei jäänud magama. No mida? NO MIDA?!

I am a trainwreck.

Oeh. Oeh. Oeh. Oeh. Oeh. Vot.

0 sisemonoloogi.:

 

Blog Template by BloggerCandy.com