reede, 26. märts 2010

Happy as a clam I see the glimmer in your eyes.

Today my 7 year old brother had a stomach ache. I asked him what was wrong and he said he had his period. It made my day. MLIA

Sellega tuli mulle meelde Karl ja Raina eile. Olime oma esimeses punktis, tuletõrjemaja juures. Veel ei olnud aeg sisse minna ja siis me passisime seal ees. Karl küsis, kuidas meil, A-klassil, on suhted keemia õpetajaga. Ma siis, et saame läbi küll normilt, et kõik on nagu norma. Karl:"Kas teile ei tundu, et tal on nagu..." Ma mõtlesin sobivat lõppu, kui Raina ütles:"Päevad?" Haha! :D :D :D Me Kaila ja Kaidiga ei suutnud naeru pidada mõnda aega. Ma nagu elusees ei oleks osanud sellist lõppu mõelda sellele lausele. :D No ausalt. :D Haha. Mehed.

A tegelt oli tuletõrjemaja päris norma. Ronisime tornist ülesse... Muide. Ma õues veel vaatsin seda torni ja ütlesin, et tahaks sealt üles ronida. Läksime sisse ja tüüp ütles, et ronige kõik koos sinna üles. :D Heh. :D Jõhker kitsas trepp on seal ja rääm oli ronida, aga ära tegime. Jõudsime üles ja Kaspar Pokk vilmis seal meid natuke aega. Hehe. Siis jooksime alla ja vaatasime toas ringi, kus oli kõik valesti. As in, et küünal oli aknalaual ja kardin liiga lähedal ja bensiin toas ja värki. Noh... Me ei näinud ainult seda, et tekil ja kustutil ei olnud eestikeelseid juhendeid ja kustuti oli üleüldse tühi. So... Muidu läks hästi.

Siis hakkasime kooli poole jooksma. Ok, mitte jooksma. Ikka kõndisime rahulikult. Ja räägime seal Hermansoniga [:D] juttu ja vaatame, et meil on minut veel aega ja siis hakkasid karjuma seal teisel pool mingid tüübid. Heh. Me alles chättisime. Teema oli selline, et kaks parimat sõbrannat läksid mehe pärast kaklema, sest üks rottis teise mehe ära. :D Täiega naljakas oli. :D Parandasime neid seal natuke, rahustasime, Egon pakkus kommi ja sai sõimata ühe käest, sest ta oli nagu kommionu. Aga ära parandasime oma haavatud, 'kõne' sain tehtud ja chättisime natuke veel, enne kui hakkasime politseimaja poole minema.

Siin enam-vähem sooka ristis me Karliga leidsime, et keksimine on sobilik tegevus. Ja keksisimegi. Päris pikalt. Päris väsitav oli. Ja palav. Ja politseimaja kaamerale lehvitasime ka. Kõik koos. Heh. Ja siis läksime tegime testi. Mingi liiklustest B-kategooria teema. Jeerum. No ma ei teadnud küll midagi. Psh. Aga noh. Mis seal ikka. Kaila tegi ainult ühe vea [aplaus]. Jõhker palav oli, peaks mainima. Sest meil olid enamjaolt kõigil paksud püksid, jope, müts, ja jope peal veel muide ka kollane T-särk. Woohoo! Täissoditud [enamjaolt. Raina pani feili] Ja siis läksime tehkale.

Tehkal mis me tegime... Aa. Täitsime mingit testi. Tuleohutus ja natuke veeohutust ja värki. Meie arust läks päris hästi. Enne seda muide tegime jälle väikese pikniku Karli kohvi ja minu ja Egoni shokolaadidega. Ma arvan, et need olid minu ja Egoni omad. :D Minu oma oli üks raudselt, aga... Jah. Noh. Sõime ja jõime ja siis hakkasime ära minema. Vallale.

Hehe. Teate, kus me vallal olime? Kell oli siis umbes kaks öösel ja me olime politseiauto kongis kinni. :D Haha. :D :D Päris jõhker oli seal kuuekesi olla, sest tegelikult mahub sinna minuarust maksimum neli inimest. Selles suhtes, et kaks kõrvuti ja kaks veel vastu. Aga häid lambaid mahub ühte lauta palju ja... Mm... Me olime head lambad. ;D Ja siis me arutasime seal, et kuidas sealt välja saada ja kas üldse saaks ja mida kaasa peaks võtma [konserviavaja!] et välja saada ja siis meid lasti välja. Me hakkasime vibu laskma. :D Ma lasin ühe kuskile kaugele tellingutesse ja ühe kuskile sinna ette maha ühe punasesse. Felt Awesome! Ja siis natukene lasime õhupüssi ka.

Ja panime Lembitu pargi poole jooksu. Ok. Ei pand jooksu, sest aega tegelikult oli, aga noh... Me tahtsime süüa. :D Ja siis läksime ja istusime [mina ja Kaidi, teised seisid] muuseumi kõrvale, sõime shoksi, jõime kohvi ja värki. Ja siis läksime parandama inimesi autos. Üks oli shokis ja tal oli hirmasasti vaja Pärnusse minna. No mida tüüpi? Teisel oli lahtine küünarluumurd ja ta käsi oli roolivahel kinni. Jõhker. Ma tegin jälle 'kõne' ja siis parandasime oma haavatuid natukene, rahustasime neid ja ülejäänud aja ajasime jälle niisama juttu, sest et kiirabi oli selleks ajaks juba kohale jõudnud. Hehe.

Ja siis tuli kõige pikem jooks. Lembitu pargist Top Marketi juurde. Vanale õppesõiduplatsile noh. Päris jõhker, eks? Oli küll, jah. Aga ära tegime. Kuus minutit sõitsin mingit ringi, rott nagu ma olen. :D Aga teised tegid kiiremini ära. Kuigi Kaidi ei sõitnudki. Aga mis seal ikka. Ta ütles, et ta ei tahtnud ka. Ja Kaili tegi meie rekordi. 1:51 äkki? Mdea enam.

Ja siis tuli veel hullem tee tegelikult, sest noortekasse jõudmiseks oli meil vähem aega. Me Karliga ikka jõhkralt jooksime seal vahepeal. Ikka jõhkralt. Ja naersime palju. Ja klatšisime peaaegu koguaeg. :D Gossip... Mm... Gossip... Mm... Jah. :D Aga kohale jõudsime. Ja siis läksime sööma. Ma sõin kõige kauem. Rott olen, mis seal ikka. Aga sõime ja siis natuke vedelesime, rääkisime, istusime diskol... Justnimelt istusime, sest kõik inimesed magasid kuskil seinte ääres. :D No jõhker lihtsalt. [Ps. Kell on hetkel 17:39 ja vihma sajab! WOOOHOOOO! Poleks mu jalad nii surnud, oleks ma oma kollase vihmavarjuga õues.] Aga jah. Pidu pidi kestma mingi neljani vms, aga tehti varem ära, sest et kõik olid surnud ja tahtsid koju. Lugesid siis neid asju seal ette. Järva Jaani kaotas, sest nad ei tulnud kohale. Ja siis olid Gümnid ja Töngid ja mingid muud asjad. Kaks esimest kohta - Kaitseliit ja PÜG. Meie suurimad konkurendid. Aga kolme punktiga siiski tegime ära neile! :D Kolme punktiga! :D Kellel on aeglane mõtlemine, siis - me võitsime! Me võitsime! Me võitsime! Me võitsime! Me võitsime! Me võitsime! Nüüd siis teate.

Sõime oma kringli ära ja tulime koju. Saime muide mingid lullad ka tegelt. Mingi kummilulla, kuhu oma telefon vist tuleb sisse panna ja siis see lulla täis puhuda ja siis ma ei tea. Kaitseb põrutuse eest? Mõtetu lulla. Jälle ühe võtmepaela, seekord neoonrohelise ja sõida kaine peaega. Helkuri rottisin endale ka. :D Ok. Sain ühe politsei oma. ;D Ja.. Mm... Kaks pastakat. Ja koolile saime raamatu ka. Vot. Jah.

Koju jõudsin mingi... Mdeagi... Kuue ajal? Ma arvan. Ja siis issi istus köögis ja sõi hommikust. Rääkisime natuke juttu ja ta ütles, et vaatas eile selle asjanduse lõpuni. Ma alguses ei saanud aru, millest ta rääkis. :D Kas ta rääkis kolmapäevast, kui ma õhtul koju tulin ja ta midagi vaatas vb. :D Aga ta rääkis neljapäevast. Aga minul ei olnud selleks ajaks veel reede hakanud. Alles kell kaks umbes hakkas, siis, kui ma üles tõusin. Siis oli alles reede. Kusjuures me keegi ei saanud aru, et see aeg nii... Aeglaselt läks. Me nagu mõtlesime, et me oleme natukene aega alles ringi joost ja värki. :D Tegelt terve öö jooksime mööda Paidet.

Muide. Järgmine aasta lähen vabatahtlikult ise. :D Kohe. :D Eks, Kaili? ;D


4 sisemonoloogi.:

Kaili ütles ...

muidugi läheks veel :D
ma magasin täna pool päeva maha lihtsalt. kell 5 mõtlesin, et magan pisut ja ärkasin peale 11 õhtul :D
aga see asi oli väärt seda

-Merilyn ütles ...

Ma päeval enam ei maganud. :D Aga mõte oli küll koguaeg. :D Aga ma tean, et kui ma oleks päeval maganud, siis ma oleks arvatavasti öösel mitte maganud. :D

Täiega oli väärt.

Liiiiiiisu ütles ...

Nii lahe :D

-Merilyn ütles ...

On onju! :D Sa oleks pidand seal olema, et teaks, mida lahe üldse tähendab! :D

 

Blog Template by BloggerCandy.com