kolmapäev, 24. märts 2010

Is it getting hot in here or is it just me?

Today, I realized that the word WOW looks like a golf ball stuck in grass. MLIA

Aga teate, mis mina täna avastasin? Jaah... Ma olen üksinda kodus! Jei! Issi tuleb ainult ööseks koju, nagu ikka. Ja siis hommikul läheb jälle tööle. Jaah... Mulle tundub, et elu on lill.

Muide. Kaili väitis, et ta näeb mul blogis pilte.. Webdings pilte. Mina neid ei näinud. Mina nägin ainult viltust kirja. So... Zorro ebameeldivuste pärast. Ma enam nii ei tee, sest seal tegelt ka ei ole midagi nii olulist või salajast kirjas, et te ei tohiks teada. (:

Hommikust peale ei ole ma oma muusikat vaiksemaks keeranud. Miks? Sest ma olen üksi kodus ja see ei sega kedagi! Issi ei vaata teises toas telekat, sest teda ei ole kodus. Emme ei tule mulle ütlema, et ma vaiksemaks paneks, sest Mattis magab, sest nad on maal. Maret ei palu mul vaiksemaks keerata, sest et ta on ka maal. Oeh. Paradiiiiiiiiiiiiiiiiis!


Life is but a dream!

Olen asjaajaja. :D Mul võttis pool minutit, et seda sõna kirjutada. :D Haige tüüp. :D

Tont. Ma panin õli pannile ja jätsin panni pliidile, ise suhtlesin msn'is ja facebookis ja värki. No on mõistusevaheaeg! Ise peaksin kuradi tuleohutuse spetsialist olema praegu! Ok. Veeohutus oli rohkem minu kaelas ja ma olen need lehed läbi lugenud! Ausalt! Ja loen veel. Ausalt.

Kell on 16:19 ja ma pole tänase päeva jooksul mitte midagi teinud. Kuigi jah. Duši all vedelesin küll kaua. Aga midagi kasulikku ma teinud ei ole. Ja ega ma midagi kasulikku vist tegema ei hakka ka. Näiteks see Prantsa raamat... Pista perse see endale. Lihtsalt. Pista perse see endale. Misjaoks sa pidid hakkama meile nüüd keset kuradi vaheaega sitta keerama? Kahju oli, kui meil oli vaheajal aega vä? Oli kahju jah. Värdjas selline. [Vabandan keelekasutuse pärast, aga eile, kui ma kirja sain, oli mul keele peal palju hullemaid sõnu. Palju hullemaid.]

Ma olen väsinud. Naljakas. Ma olen tegelt ka väsinud. Mdea, miks. Lihtsalt... Väsinud olen.

0 sisemonoloogi.:

 

Blog Template by BloggerCandy.com