esmaspäev, 21. juuni 2010

Sa lasid mu üle.

Jälle.
Aga ma annan sulle andeks. Sest täna siin ruumi vaid on armastada.

Käisin täna ühel lõpetamisel. Ja selle asemel, et peatuda pikemalt sellel, kui halvasti see korraldatud oli kohati, peatun pikemalt kõigel sellel, mis mul öelda on ja arvatavasti ka sellel, kui halvasti see korraldatud oli kohati.
Esiteks muidugi õnnitlused kõigile, kes lõpetasid Paide Täiskasvanute kooli. Misiganes selle normaalne nimi ka ei oleks, eks. Järgmine aasta lõpetan mina ka kaheteistkümnenda, nagu täna nii mõnigi, aga see selleks. Vähemalt ei pea ma üheksandat lõpetama järgmine aasta. Lõpetamised on iseenesest alati ilusad. Seal oli üks JB soenguga poiss, üks väga suur linnulaik aknal ja palju jutustavaid inimesi. No mis saaks olla ilusam? Üks tüdruk muidugi, kes laulab peaaegu Triinu Laas'i tasemel. Aga siiski natukene hullemini. Me Maarjaga ei teadnud, kas nutta või naerda.
Aktus iseenesest venis minu jaoks natukene pikaks, sest tüütu on kuulata, kui midagi ei kuule. Mille jaoks on mikrofon, kui sa sinna ei räägi? Mille jaoks on mikrofon, kui sa sinna ei laula? Okei, vb mõni ei oleks pidanud sinna laulma, aga siiski. Mikrofon oli ju olemas...
Ja kuidagi halvasti oli korraldatud see õnnitlemine. Meile öeldi, et toimub teisel korrusel, noorteka saalis ja sealt aeti kõiki ära. Me Maarjaga sinna alla ei jõudnudki. Ja siis läksid kõik lõpetajad välja vihma kätte ja õnnesoovijad ka. Lambist kuidagi. Aga mis seal ikka. Saime vähemalt õnne soovitud ja pildid tehtud ja stuffi.
Also pean siinkohal mainima, et Rebeka. Ma olen üllatunud, et sind kohal ei olnud. Otsisime sind Maarjaga natukene, aga sind ei olnud. No mispuhuks sind siis ei olnud? Aga eks sa ise tead. Algul isegi natukene hoidsin kohta sulle, aga siis enam mitte. Niigi tuli kohtadest täiega puudus. Okei-okei, lugesin FB'st, et oled Soomemaal korraks. Annan andeks.

Lõpetuseks üks küsimus, mille üle mina juurdlesin pikalt ja lugesin teiste arutlusi ja kui mul alguses oli vastus, siis nüüd seda enam küll ei ole. See on enamjaolt siiski nendest lugejatest, keda ma tean Kätlinile ja Liisile, sest nemad saaksid aru. Teised vb mitte nii väga, aga mine tea. On väga suur võimalus, et ma alahindan teid ja teie tarkust, seega.. Kui inimene on võtnud Mitmemahlamöginat ehk Polyjuice Potionit ja temalt võetakse juukseid, et lisada uuele polyjuice Potionile, kelleks muutub jooja? Ma loodan, et te saate aru. See oleks nagu... Võtame näiteks Tulepeekri. Barty Crouch Jr. tegi Polyjuice Potioni, milles olid Alastor "Mad-Eye" Moody juuksekarvad sees. Päris-päris Moody. Aga kujutame nüüd ette, et näiteks Harry oleks tahtnud teha end Moodyks, et kedagi näiteks hirmutada või lihtsalt, et tunda, et mis teema on. Kelleks oleks Harry muutunud? Kas Polyjuice Potion oleks muutnud Barty Crouch Jr.'i DNA ja Harry muutuks Moodyks? Või muutuks Harry Bartyks? Sest kui me nüüd mõtleme sellele, et Marauders Map'il jäi Barty Jr. ikka Barty Jr.iks, mitte Moodyks. Kui võimas oleks Polyjuice Potion? Ma lugesin arutlusi sellest, et kui Potion muudab DNA'd, siis saaks Harryst Moody, sest Bartyl oleks Moody DNA, isegi kui tal on teine iseloom. Aga samas lugesin ka, et Potion ei saa ise endale juuksekarvadest DNA'd genereerida, kui tegu ei ole just juurega. Aga samas - välimus ja hääl on ju selle moodi, kelle jooki sa jõid. Näiteks ei olnud Bartyl enda hääl vaid ikka Moody oma. Järelikult pidi joomine muutma ka häälepaelu, mitte ainult välimust, eks.
Siinkohal blowin su mõistust sellega, et ürita mulle vastata - kelleks muutub Harry. Moodyks või Barty Crouch Jr.'iks?
Ja teine küsimus - mis juhtub, kui lisad kahe inimese juuksed joogile?

4 sisemonoloogi.:

רבקה ütles ...

jah, ma olin soomemaal..

-Merilyn ütles ...

No vähemalt käisin mina vaatamas. :P

Kaili ütles ...

Harry muutub hoopis Justin Bieberiks :D:D

-Merilyn ütles ...

Minneee, Kaila. :D Mis teooria. :D

 

Blog Template by BloggerCandy.com