neljapäev, 23. detsember 2010

Originaalne pealkiri.

Häid pühi! ehk kuhu kurat ma oma patareid kaotasin.
Täna hommikul magasin veidi kauem kui tavaliselt ja läksin kooli aktusele. Jäin hiljaks, sest pidin ostma patareisid ja taskurätte. Maxima jäi tee peale ja läksin läbi. Võtsin mingid odavad Maxima patareid ja jooksin kiirelt taskurättide juurde. Leidsin kuuese paki. Pohh, et mul oli umbes ühe korra vaja nina nuusata, ostsin ma kuuese paki, kus oli 60 taskurätikut. Normal, ma leian.
Kodus hiljem näitasin emmele - võtsin taskust ühe paki, ja panin toolile. Emme ei saanud siis veel aru ja võttis paki kätte, et teada saada, mis teema on. Leidis, et on numps pakend vist või midagi. Ma võtsin taskust teise paki taskurätikuid. Ja kolmanda ja neljanda. Siis tegin lahti joe luku ja tõmbasin sisetaskust veel kaks pakkib taskurätikuid välja. Selleks hetkeks olin kasutanud ühe taskuräti.

Teile ka, ehk teilt ma küll midagi sellist ei oodanud.
Täna läksin Alissale pubisse järgi. [Those of you ot there, wondering - Alissa emme töötab pubis kokana ja see ei ole selline pubi, kus hooramine ja joomine käib päev läbi, kui te ka nii arvate. Ei ole nii.] Tulime koju läbi pargi, sest ilm oli ilus ja Alissa oli kelguga. Kelgutasime siis veidi ja ma keerasin isegi otseteelt kõrvale ja läksin muuseumi kõrvalt tagumise pargi tee peale. [Ma tean, sweeties, et see ei meiki teile hetkel sensi, aga noh.. Mulle meikib ja see on oluline, kuigi sina oled ka oluline. (:] Kui olin jõudnud tagumisele teele, nägin, et eemal pingil on neli täiskasvanud meest. Ma ütleksin parema sõna puudumisel, et nad olid joodikud. Ma ei tea paremat sõna, aga päris ainutl joodikud nad vist ka ei ole... Te teate, milliseid inimesi ma mõtlen küll. Kõndisin nende poole ja samal ajal kihutasin kelguga Alissat edasi-tagasi-ringiratast - et lapsel lõbus oleks. Mehed veidi eemal tõmbasid end kahele poole teed laiali, et me läbi mahuks. Ütlesin viisaka inimese kombel aitäh ja üks neist soovis meile häid jõule. Soovisin vastu.

Kidur sidrun, ehk kõnnin aeglaselt ja naudin igat hetke.
Otsustasime, et kuna homme sööme maal jõulude puhul üle end kapsast, süldist, verivorstist, kartulitest, lihast ja jumal teab millest veel, siis kodus me palju ei söö. Teeme sellise... Väikese snäkilaua, et oleks naug midagi süüa, aga ei oleks topelt ülesöömist. Kui emme küsis alguses, et mida me sööme, mõtlesin, et ta on hulluks läinud! Mida sa ikka jõuludel sööd, eks? Tema jutus oli iva sees igaljuhul.
Enelin helistas mulle ja teatas, et neil seal Soomemaal on 23 kraadi külma. Can't wait, et sinna juba saaks, eks? Pohh, meil ainult 7 miinuskraadi oli sellel hetkel. Lamp. Ma tahaks ikka korralikku külma, et ikka oleks nina sinine ja varbad mustad.
Not.

Homme teen arvutivaa päeva, aga täna teen posti valmis, sest mul on plaan. (:

Dashing through the snow
In a one horse open sleigh
O'er the fields we go
Laughing all the way
Bells on bob tails ring
Making spirits bright
What fun it is to laugh and sing
A sleighing song tonight

Oh, jingle bells, jingle bells
Jingle all the way
Oh, what fun it is to ride
In a one horse open sleigh
Jingle bells, jingle bells
Jingle all the way
Oh, what fun it is to ride
In a one horse open sleigh

0 sisemonoloogi.:

 

Blog Template by BloggerCandy.com