pühapäev, 5. juuli 2009

First black female cosmonaut in Estonia.

Mida see tähendab? Ei noh. Ma saan sellest lausest aru selles suhtes, et ma oskan seda tõlkida, aga mida see tähendab? Mis selle lause mõte on? I'll leave it to you.

OMFG!!! OMFG!!! OMFG!!! OMFG!!! OMFG!!! OMFG!!! OMFG!!! OMFG!!! OMFG!!! OMFG!!! OMFG!!! OMFG!!! OMFG!!! OMFG!!! OMFG!!! OMFG!!! OMFG!!! OMFG!!! OMFG!!! OMFG!!! OMFG!!! OMFG!!! OMFG!!! OMFG!!! OMFG!!! OMFG!!! OMFG!!! OMFG!!! OMFG!!! OMFG!!!
Miksjaoks? Ma nägin Kailat Tuljaku ajal telekast. :D Ma lõhkusin selle peale oma joogiklaasi. :D Ja siis laulsite te veelkord tuljakut. Ja mis ma siis tegin? Näitasin näpuga telekasse ja karjusin:"KÄTU!!! REBEKA!!! KAILI!!!" :D Olen imelik, mis seal ikka. :D A teistkorda ma klaasi ei lõhkunud. Polnud enam mida lõhkuda. :D

Jah. Vaatasin terve päev otsa telekat. Jah, laulsin kohati kaasa. Jah, olen nõme.

Ps. Kui ma täna kuulasin Eurotopi, siis ma sealt tuli Katy Perry - Thinking of you. Mis ma tegin? As a matter of fact, yes. Ma keerasin teleka ja digiboksi mõlemad hääled põhja ja kaifisin. As a matter of fact, yes. Jälle.

Ma nägin üks öösse Liisi unes. :D Ta sõi mu viimase banaani ja ma olin paljumasendunud. :D Kujutage ette minu üllatust, kui ma täna hommikul avastasin terve banaani. :D Ma mõtlesin:"Oh no! Liisu ju sõi selle ära! Kust me saime selle?" :D Olen imelik. Ei tee unenäol ja tegelikkusel vahet. :D

Ps. Kaili? You there? OK, now i feel kind of stupid. :D:D Olen BD ja Twerd, mis seal ikka. :D A teema on selles, et ma sain selle Diamonds raamatu läbi. Tahad?

Ps. Rebeka? I sound stupid too. :D :D Samad sõnad. :D No mitte päris. Selle saladuste raamatu tähtaeg on 11. Kas sa tahad veel seda raamatut?

Mm... Milllal ma Miiaga ujumas käisin? Neljapäeval? Jah. See suur et... Sellel päeval sain teada, miks mul 11 kinni on. :D Normaalne, eks? :D Ma kas lähen aitan Riinat õues või olen Pubis sees tööl. :D Ja ma arvasin, et ma hoian Miiat. :D Arvan uuesti.

Tipsy ronis just kappi. :D Tipsy-Tipsy. Tule kapist välja. :D Muide. Me emmega oleme imelikud. Räägime mingite onudega teisel pool telekaekraani. :D Ja ma olen ka imelik. :D Viilisin oma telefonilt värvi maha. :D

Muide. Laulupidu vaadates naersime emaga ühe naise peale, kellel oli üliväike lipp. Ja mis ma siis avastasin? Jups. Tal oli valge-must-sinine lipp. NO MIDA?! WTF???!!! Äksis? Mina? EI! Alusetu süüdistus!
Lugesin raamatut ka ja ühes kohas mainiti libahunte!!!!!!!!! Ja paaris kohas vampiire. :D

Täna hommikul markeerisin terves järgmise nädala saatekavas kõik asjad, mis meenutavad mulle Twilighti. :D Suur oli minu üllatus, kui ma sain markeerida terve nime. Kristen Stewart that is. :D Ja mine, kuidas ma kiljusin, kui ma leidsin et ühe tüübi perekonna nimi on Cullen. :D Obsessed? Me? NO!
On Culleni nägu vä? :D
Misasja? :D Mis headshot? :D Nagu mingi CS. :DAnd sometimes I think I am pathetic. Oh, how sad. Poetan pisara. Not.
Tegelt on nii, et kui sul Caps all on, siis lause alguses sa ei pea shifti vajutama. Ja miks "see saab olema võre/rest/trellid/riivima/kratsima/krigisema/krigistama" ? Wtf?Vahel mulle tundub, et mina olen selline inimene. /:Need värvilised asjad on lombid. Kena, eks?

2 sisemonoloogi.:

Kaili ütles ...

jee, ma sain ka mõne sekundi kuulsust :D
väga armas, et sa meile kaasa elasid :D:D:D

aa, ja ma tahaks küll seda raamatut lugeda, :)tulen su ukse taha millalgi siis .

-Merilyn ütles ...

:D Nüüd oled telestaar. :D Laulupeo-Kaili. :D

A sa kindlasti ütle mulle enne. :D Vb ma pole kodus. :D

 

Blog Template by BloggerCandy.com