kolmapäev, 14. aprill 2010

With my bud.

True. True.

Zomg! Te ei suuda mitte keegi uskuda, kui korda see mu päeva tegi! Ma ei suuda seda ise ka uskuda tegelikult. See on.. Mm.. Kuidas ma ütlengi nüüd.. KIRJELDAMATU! See tegi mu päeva nii korda lihtsalt. Et... Nii korda nagu. Ma ei suuda seda seletada. Ma tõusin hommikul natuke halva tujuga, sest ma olin tõsiselt väsinud. Ja kaheksa tundi - neist seitsmes Prantsuse keel. Kolmapäev ei ole kunagi mu lemmikpäev olnud. Mitte kunagi. Kolmapäevad on tüütud ja venivad. Ja nädal on alles! keskkohas. No ma ei jaksa tavaliselt üldse. Ja hommikul oli veel aja töö ka. No see oli nagu oli, aga noh. Ja siis lähme Prantsuse keelde. Ma kõndides klassi poole ütlesin Karlile:"Teeme nüüd kõik rõõmsad näod pähe!" Irooniaga muidugi. Saame klassi ja kes meid ootasid? Kaidi ja Kertu! Omg!!!
Ma nautisin iga hetke sellest esimesest kümnest minutist Prantsuse keele tunnist. Iga hetke. Ausalt. Ma ei suutnud säramist tegelt ka lõpetada enne, kui tund läbi sai. No ausalt! Konkreetselt kõik oli väga ilus ja hea ja tore ja eriti armas! Kertu näeb küll pildi peal natukene kurb välja, aga tegelt ta vist oli väsinud, sest et ta haigutas ka mu pihta. Oeh. Ei sa ei tea, kui õnnelik ma olin, sest mina ka ei tea, kui õnnelik ma olin! Ma olin peaaegu nutma puhkemas - vot nii õnnelik olin. Nii õnnelik.

Ja peale kooli pidime minema kunsta Rebekaga, aga me jäime hiljaks ja läks veits pekki. Aga siiski! Mitte päris. Me käisime siis ratastega sõitmas hoopis. Sõitsime Kirnasse ja tagasi selle tee pealt ja siis ma sõitsin veel Järve tee pealt koju. No olin jah väsind. Aga väga õnnelik. Ikka väga. Nii tore oli! Ja metsa vahel lõhnas nagu... Nagu metsas! See oli... Natu metsas noh! Selline... Seenemetsa lõhn. Veel üks asi, mida ma seletada ei oska. Kirjeldamatu metsalõhn. Nagu seened, aga ei ole ju. Nagu mets, aga mitte ainult. Nagu... Nagu hea.

Järve teel sõites kuulasin Laurist laulu, mille ma tõmbasin Pireti jaoks. Sonique - Sky. Päris hea laul on. Eriti meeldivad mulle sõnad:
Look at me
It really was not easy

But I can breathe
And I'm so grateful 'cause I can see

I am free

To do exactly what I please

So come with me
To a place where we can be

Eriti lemmik: I am free to do exactly what I please.
Peaks mainima, et minu elus on hetkel see periood, kus sa ei saa mulle öelda, mis ma tegema peaks, sest hetkel tean mina ise paremini, mida ma tahan. Soovita. Jah, palun, tee seda. Aga mina otsustan, mida ma tegema pean ja mida mitte. Mina ütlen, mida ma tahan. I am free to do exactly what I please.

Ma tahtsin futuremele Ungari kohta öelda, et 'I can show you where is the nearest pangaautomaat.' Vot. Ja seda ka, et vapustav oli. Lihtsalt igaks juhuks. Ma loodan muidugi, et ma ei unusta, aga põhimõte, eks?

Good thing you remembered. Mida?! MIDA MA REMEMBER'esin? MIDAAA?! Ma ei suuda, kui me teada ei saa. Kõikidest teistest oleme mööda saanud seal. Aga mida me rememberesime? Fifth ring down? Mida? Ma tõesti ei mõista! Interneti versioon sellest. 41 küssani jõudsin. Sellest on raske edasi saada... Kaugele sa said? Ok. Skippisin selle ja siis sain 43ndani ja siis surin ära ja panin kinni. Vot. Aga millalgi jälle, eks? Sa tead, et sa tahad seda mängida. Go on! Click it. You know you want to... Desperately.

I am free to do exactly what I please.

4 sisemonoloogi.:

Anonüümne ütles ...

Vot see oli väga võileib. :D

-Merilyn ütles ...

Ise sa oled võileib. :D

Liiiiiiisu ütles ...

oh Merilyn,

see mäng on sõltuvust tekkitav :D
ja nunnu sokk mul eksju :D

-Merilyn ütles ...

On jah sõltuvust tekitav. :D Sellepärast ma seda täna lahti ei ole võttki. :D

Eriti nunnu sokk sul. :D

 

Blog Template by BloggerCandy.com