reede, 30. aprill 2010

I was able to make another trip around the sun

Once a year we celebrate
With stupid hats and plastic plates
The fact that you were able to make
Another trip around the sun

Nii on. Ja nii peabki olema. Seda päeva ikka ju peaks mingil määral tähistama. Tähistama päeva, millal sa sündisid. Lihtsalt... Lihtsalt sündisid ja hakkasid inimeseks. Või noh. Enam-vähem inimeseks. Eks me kasvame kõik ikka veel, aga oleme juba enam-vähem. Päris lahe, eks?



And the whole clan gathers round
And gifts and laughter do abound
And we let out a joyful sound
And sing that stupid song

Ma mäletan, kui ma sain kuusteist. Ma olin Väätsal. Me telkisime väljas Kätu ja Kailiga. Te ju mäletate? Kui ma kuusteist sain, siis te peksite tennist vastu saemaja seina. Ma lugesin kellalt sekundeid. Ja siis me tegime grupikalli. Ja sõime vahukomme öösel. Ja pumpasime nilbelt madratsit täis. Oeh. Pääris tore oli...
Ma mäletan, kui ma seitseteist sain. Okei. Täpselt seda hetke mitte. On kaks võimalust. Ma kas olin emmega köögis või Rebekaga koridoris. Kaks võimalust. Ma arvan, et ma olin siiski vist koridoris. Või kuskil tagatoas närvitsemas oma padja üle. Või siis vist ikka emmega. No täpselt ei tea. Aga põhimõtteliselt nii oli. Me tegime kräsupea kooki minu ja Kaila sünnipäevaks. Oeh jah...
Ma mäletan, kui ma kaheksateist sain. Minut enne seda istusin siin ja tegin oma videot. Siis läksin emmet otsima. Aga emme oli Mattist vannitamas ja ma läksin issi juurde. Me seisime suures toas ja ma sain kaheksateist. Kell 20:52. Naljakas. Ma nutan praegu. Ma ei tea miks. Elu on nii ilus hetkel. Ma arvan, et need on rõõmu ja kurbusepisarad korraga. Ma ju olen õnnelik. Mina tean, et olen.

Happy birthday!
Now you're one year older!
Happy birthday!
Your life still isn't over!
Happy birthday!
You did not accomplish much
But you didn't die this year

I guess that's good enough

Täna hommikul sain ma emme ja issi ja Mareti ja Mattise sünnakingi kätte. Nii on. Ma sain ümbriku, kus oli raha ja kolm kleebitavat Viru Valge Cooleri tätokat. Juhhuu, eks? Ma olin alguses natukene pettunud. Tunnistan ausalt. Ma arvasin, et nad ei lubanudki ja ma pean tegema selle nii, et nad ei tea. Mitte salaja, sest olen täisealine. Aga nii, et nad seda otseselt kumbki ei luba. No ma eksisin. Ma küsisin, et mis teema on, et ma tahtsin päris ju. Emme:"Ja mille jaoks see raha siis on?" Ma pole vist ammu enam nii äksis olnud. Ikka tõsiselt. Ma olin ikka üliõnnelik. Nagu... Ma ei oska seda seletada.
Ja siis Maarja oma Vallatu Aliasega. No ma tegelt ka ei jõua oodata, kuni me seda mängime. Ja ma lubasin endale, et esimene kord, kui me seda mängime, peab Maarja ka olema. Enne ma ei taha. Ja ma tahaks seda Teiega mängida. Te teate, kes Te olete, eks?
Ja Rebeka oma sokkide ja Annoying T-särgiga. Ma pole enam endale augustist saadik mitte midagi nii lahedat riideeset ostnud. Ja augusti alguses ostsin ma endale rohelised teksad. That says something.Ja Kätu oma lapsikustega. "Et sa ikka sama lapsikuks jääksid." Ma ei tea, kuidas keegi saab üldse midagi vastupidist arvata? Mina ju! Muidugi olen ma lapsik edasi ja mängin oma pinwheeliga, nagu Orange. Ja söön üllatusmune ja värvin värviraamatuid. Olen lahe, jah. Olen küll.
Aitäh teile.

So let's drink to your fading health
And hope you don't remind yourself
The chance of finding fame and wealth
Decrease with every year



Does it feel like you're doing laps
And eating food and taking naps
And hoping that someday perhaps
Your life will hold some cheer

Ärge saage minust valesti aru. Mulle täitsa meeldib, et te siin olete. Aga mulle täitsa meeldib ka enda elu. Enda vabadus. Enda ruum. Enda aeg. Lihtsalt... Ära saa must valesti aru, eks? Ma ei oska seda seletada, aga ma tean, et sa saad must aru. Sinule on ka oma ruum oluline. Sulle on tähtis see enda aeg, kus keegi sind ei sega. Sul on tähtis see enda vabadus, kuhu keegi teine ei tule. Sellepärast sa tead.

Happy birthday!
What have you done that matters?
Happy birthday!
You're starting to get fatter
Happy birthday!
It's downhill from now on
Try not to remind yourself
Your best years are all gone

Ma ei ole tegelt veel saanud üle oma issi reaktsioonist:"Las teeb siis." Whoosh! Said by the man who hates 'em. See oli ikka suht whoosh. Nii mulle, kui emmele. Ma arvan, et kõigile.

If cryogenics were all free
Then you could live like Walt Disney
And live for all eternity
Inside a block of ice
But instead your time is set
This is the only life you get
And though it hasn't ended yet
Sometimes you wish it might

Kas teate, kui raske on leida seda õiget? Lihtsalt suhteliselt võimatu. Miks ma tean mida ma tahan ja kuhu ma tahan, aga ikka kahtlen? Miks ma

Happy birthday!
You wish you had more money
Happy birthday!
Your life's so sad it's funny
Happy birthday!
How much more can you take?
But your friends are hungry
So just cut the stupid cake

Ma mõtlesin, et mind vist eriti ei huvitaks, kui keegi ära unustaks, eks... Et noh. Vahet pole. Ainult sünnipäev ju, eks? Aga... See, et teie ära unustasite... See tegi küll natukene haiget. Selles suhtes, et... Ma ei oska seda seletada. Mitte, et te kindlasti peaks teadma, aga võiks ju... Muarust võiks. Aga eks te ise vist teate paremini.

Happy birthday!
Happy birthday!
Happy birthday, dear...

2 sisemonoloogi.:

Kaili ütles ...

täitsa hullud olime ikka, et siis telkisime :)
aga siis oli muidugi soojem ka.
mulle tundub, et nüüd läheb iga aastaga meie sünnaaeg külmemaks. nuuks.

aga ma tahaks ka seda vallatut aliast näha/mängida :D:D

-Merilyn ütles ...

Ma mõtlen ka, et mis meil viga oli. :D Aprilli lõpp ja mai algus ja me lihtsalt hakkame telkima? Like.. Whaat? :D
Paari aasta pärast peame sünnipäevaliku lumesõja maha ja sööme õues jäätisetorti, mis ära ei sulagi. :D

Ma ka! :D aga ma ootan ära kuni me tüdrukutega kõik koos oleme ja siis saame koos mängida. :D Vidjo peal oli seda näha ju ka korraks. ;D

 

Blog Template by BloggerCandy.com