teisipäev, 17. juuni 2008

Oral exam. :D

Eile oli inka eksam. Oral part oli kaa. See oli liiga naljakas. Ma oleks peaaegu Aablale lihtsalt näkku naernud. :D Sain 13 punkti seal. Hea tegelt. (: Üldiselt loodan ikka viite.
Peale inkat läksin suht torni. Smilers ja The Sun ju ikkagi. Aga ma olin koguaeg tornis ja küsisin inimestelt vetsu raha. :D Eriti piinav oli see, et ma istusin vetsu ukse taga ja ma ei saanud vetsu. Te ei kujuta ette, kui väga ma vetsu tahtsin! Ühe ajal sain koju. Anniga koos tulime. Siis olin löbi ja jäin suht kohe magama. Ei oleks pidand seda tegema. Pesemas oleks pidand enne ära käima. Täna hommikul ju pold vett. Kella viieni pole. :D Niice. Enelini juures käisin dušhi all. Väga friikas oli olla lihtsalt. :D
Varsti lõpuläbule. 8 kilo šašlõkki ja kilo vorsti ja kolm kilo salatit ootab söömist. xD Niice. Nälga ei tohiks jääda. Pappnõusi peame veel ostma. :D Niice. Kellegil pole. Mõnus. Mu ema autoga tulevad Mina, Maarja, Pänsu ja Raina. :D Rainal võib päris mõnna olla. Aga mis seal ikka. Ise tahtis meiega. Mõned panid veel viimasel hetkel nägu. Päris mõnusad vennad ikka. Aga kõigile ei ole antud seda tunnet. Ma ei saa sinna midagi parata. Kell viis lähme veel maksi. Minu auto seltskond. Viie liitrise vee ostan kaa. Tundub mõnus. Aga ma nüüd tšillan kuskil mujal. Kuulake siis Rujat ja Alenderit ja stuffi. Näeme!

0 sisemonoloogi.:

 

Blog Template by BloggerCandy.com