neljapäev, 26. juuni 2008

"Tere sulle kah!"...


... ütles Merilyn Pelmile ja kuulas Smilersit edasi.
Jaanipäev oli ülilõbus. :D Miks? Sest ma sain üle endast. Teistest kaa. Ma lasin kõik läbi ja võtsin kõike naljaga. Millal ikka veel lõbus on, kui mitte jaanipäeval? Las ma mõtlen... 11-12 august? Jaah. :D Tegelt jaanipäeva hommikul olime Mäeotsas. Lammastega tšillasime. Margele ütlesime tšau. Siis läksime Rammale. Issake, kuidas ma armastan Rammat. (L) Eluparim koht. Seal oli rahvast, keda ma elusees peaaegu näinud pold. :D Ok. Vb tänaval vilksamisi või kuskilt pildi pealt või nii. Aga noh. Eriti fun oli ikkagi. Lõdvaks tuleb lihtsalt end lasta. :D Seda ma tegingi. Aga magasin toas.
Jaanipäeval olid... Noh, alguses... Rainer (? Ma nüüd pole ta nimes enam kindel. :D) Toomas, Helena, Villu, Margret, Gerli-Mirjam, Robert, Enelin, Indra, Kersti, Priit, Piret, Andrus, Liilian, Janek, Maribel, Rammavana :D, Karl. Rohkem vist pold. Aga meiega tuli Sten, Mina, issi, emme ja Maret. (: Emme ja issi hakkasid telki üles panema suht kohe. Ma tšillasin ringi ja vahetasin kossid ära. Türkiissiniste Converse'idega ei laseks ju soparalli?
Ma ei saa Villust aru. Ta ei räägi minuga kunagi alguses. :D Toas näiteks ei öelnud ta Tšaugi mulle. Laudas küsis, kus ta kindad on. :D Ma siis vastasin, nagu asjad olid. Üles harutasin ta kinda ja ta saab need kunagi hiljem. Aga siis hakkasin sööma. Siiamaani söön. :D Ma ei suuda lõpetada. :D Tegelt ei olnud selles üldsegi mitte jutu point. Point läks üldse meelest ära. :D Ahjaa. Villu. Ää... Õhtul mingi tšillasin ta autos vahepeal. Alenderit kuulasime. Vahepeal panin ta suitsu ka põlema. :D Sest ma pold seda ammu teha saand ja ma tahtsin seda väga teha, mis siis, et ma lilla olin. :D
Mingi aeg läks minu piipõl magama. Ma ei märganudki, millal. Mingi kell tulid isegi Enna, Illar ja Reimo maale. See info oli vajalik, sest Reimoga sai kes-aiast mängitud. :D See oli nagu elu fun. Räägin... Ma tantsisin Gerliga, ta hülgas mu ja tantsis Liilianiga. Ma tantsisin Maribeliga. :D Tantsisime ümber Gerli kes-aiast. Varsti ühinesid meiega Helena, Reimo ja Margret. Kas me lõpetasime kolmekesti üheksanda ja Helena kaheteistkümnenda? Vist mitte. Nad pole meid vist jaanipäeval näinud. :D Aga meil oli naljakas. Siis tantsisime jenkat. Niice huh? Üritasin Andrust ka kutsuda. Tegi suitsu, ütlesin, et Andrus, ma tahaks suga rääkida. Ja tegin ingli nägu. :D Ta ütles, no mis tahad, ütlesin, et tee suits lõpuni, teised naersid mu selja taga. Siis kui Andrus eemale tuli, siis ma üritasin ta selja taha minna, aga ta sai aru ja ütles, et ta parem ei tantsi meiega. :D Suht naljakas oli. Mingi aeg tegi Janek tuhakartuleid. Ahjaa. Andrusest veel. Mingi hetk ta ütles, et ma tema kõrvale magama jääksin. :D Ütles, et ma öösel norskama hakkaks ja ta siis peeretab. :D Ma ei läinud tema kõrvale, sest ta magas üksikus voodis. :D Toa teises otsas täpselt magasin mina. Ka üksikus voodis.
Öösel mingi aeg Toomas solvus jälle. Pireti ütluse peale. Kahju oli tast. Ta läks bussi jaama. Helena, Kersti, mina ja Villu läksime ka sinna. Noh. Villu läks varem. Ma veidi hiljem järgi. Siis tuli Villu juba ära ja ma kutsusin ta kaasa. Ausalt öeldes, ma natuke kartsin. Aga noh. Tegelikult käis see nali meil õhtu otsa. Toomas naeris ise ka selle üle. Aga ma saan tast aru. Tal närvid ikka suht persses. Tal ju juhtus õnnetus. Ma isegi nägin, kus see juhtus ja aitasin autot parandusse viia. :D
Hommikul saatsin igast rahvast ära. Toomase ja Villuga käisin Järva-Jaanis poes. :D Nad ei taha enam kunagi minuga poodi minna. Ausalt. Ma küll ei tahaks. :D Aga siis varsti lasime Paide poole ajama. Ma sõitsin Villu autos, sest Toomase auto oli täis. Kersti ja Priit ja Toomas ja Helena olid seal. Ei oleks mahtund. Villu tõi mu koju. Ootas õues, kuni ma asjad kokku panin ja siis läskime Pärnu tänavale. Toomase maja taha. Siis kõndisime maja ette, sest Toomase auto oli seal. Saate aru. Velg oli katki. Ja nüüd ärge arvake, et ma ei tee veljel ja rehvil vahet, sest teen küll. Ausalt. Velg oli pooleks. Suht jube või jaa? Otsisime rehviparandus kohta. Kummikeskusesse läksime. Nad ei teand, kus see on. :D Ma teadsin. See oli kinni. Siis läksime kuskile mujale. Seal oli lahti ja me ostsime rehvi. Velje ka muidugi. Vahetasime ära ja hakkasime sõitma. Kose poole. Siis helistas Helena ja ütles, et nad käivad Pireti juurest läbi. Me läksime tanklasse. Villu ostis endale saia ja juua ja ma ostsin küpsist ja sokolaadi. Lõhnakuuse ostsin kaa. :D See oli nii kena, et ma ei suutnud seda sinna jätta. :D Eesti lipu värvides oli ju. Riputasime selle siis ülesse. Ja siis Kosele.
Kosel tegime peatuse. Helena käis kodus korra. Läksime kaa.
Helenal on nunnu kiisu. Ma tegin pai. Pommi oli ta nimi. (: Siis Keilasse. :D Naljakas või jaa? Siis Villu näitas, kus nad Toomasega töötavad, kus Helena töötab, kus nad elavad ja kuhu ta pargib. :D Siis ma ei saand tast aru. Väitis Toomasele, et me oleme tülis. Mis seal ikka. Olime tülis siis. :D Kumbki meist ei osanud olla. Küsisime Toomaselt, kuidas tülis ollakse ja üritasime siis. Ei tuld eriti hästi välja. :D Aga noh. Me ei peagi oskama. Siis koorisime Helenaga kartuleid. Ahjukartulid olid õhtuks. Varsti jäime magama. Noh. Poes käisime ära. Säääästu! :D Ma tegin Toomasele ja Helenale marki, sest Villu jäi koju kardulasi valvama. :D Ega neil vist väga mark oldki. Veidi ehk. :/ Siis läksime koju, sõime, käisin pesus ja tegime voodid ära. Või noh... Diivanid :D Thank-god, et neil kaks diivanit on. Võite kolm korda arvata, kelle kõrval ma magasin. :D Ega ma ei nurisenud. Vaatasime Demon Slayerit veidi. Olime väsinud ja jäime magama.
Hommikul, kui poisid ärkasid, siis me Helenaga veidi aega rääkisime nendega, siis magasime. :D Sisse magasime veidi. Aga jõudsime. Poiste töö juurde pidime minema. Mingi avaldus vaja kirjutada. Chillasime seal ja läksime printisime Helenaga hoopis Jazzis välja need avalduse lehed. Siis sõitsime jälle töö juurde. Poisse pold seal. :D Tüüpsid olid koju taldrikuid võtma läinud. Helena oli vihane, Toomasel oli ükskõik, ma pakun, et Villul oli suht häbi ja mul oli ülinaljakas. :D Ma lihtsalt naersin pooleks end. Aga siis varsti läksime Tallinna, andsime auto ära ja Helena vanemad viisid meid Keila. Helena ema jäi meile veidikeseks. Kui ta linna läks, hakkasime me Helenaga pirukaid tegema. Liha-riisi ja mingit kaneeli palmikut. See oli nii hea! Täiesti lõpp! Siis varsti tulid poisid korra koju, sõid vist midagi veidi ja läksid tööle. Me Helenaga sõime ka ja vaatasime telekat. Jälle Demon-slayerit. See oli meil umbes poole peal, kui poisid tulid. Tegelt ei old. Lõpus oli. Suht. Poisid vaatasid ka veidi nii, et lõpuni tšekkasime ära ja siis jäime magama. Hommikul avastasin ehatusega, et Villu pea oli suht minu seljas. :/ Aga noh. Ta tõusis niiikuinii kohe üles, ma ei viitsind karjuma hakata. Sisse magasid nad ikkagi. Tund aega tervelt. Aga said ikkagi õigeks ajaks tööle, kuigi nad pidi pressi ära pesema. :/ Mis seal ikka. Me jäime magama edasi. Siis kell oli 11 ja Helena äratas mu kõige nunnumal viisil üles. Tegi mulle peeruhäält kõrva. Aitäh, Helena! Siis mõtlesime, et kuna ma koju lähen, siis peaks Tallinasse minema rongiga, sest Keilast otse ei lähe ju ühtegi rongi Türile. Damn, huh? Siis vaatasime, millal rongi läheb. Umbes nii 20 mintsa pärast! Me jõudsime. :D Eriti fun oli ikka. Jooksime hullu.
Tallinnas chillisime veidi turul. Ostsime maasikaid ja kommi. Siis kesklinna. Virus käisime ja Stockmannis. Kuskil veel vist. Aga Macis kaa. Juustuburgerit sõime. Hea oli. Tegelt otsisime Helenale läpakat juu! Veel ei leidnud seda õiget, aga kandidaadid olid olemas. Ok. Siis pärast käisime veel korra turul. Ma ostsin ka kommi siis istusime rongidele ja sõitsime kumbki oma koju.
Rongis istusin kohale ja kuna mul oli pilet olemas siis panin empeka mängima. Näitasin vahepeal oma piletit ja kuulasin edasi. Rongis istus mingi tüüps, kellel oli läpakas. Ta viskas end istmele pikali ja chillas seal. Varsti jäi ta magama. Suht fun oli. Siis ärkas üles, pani läpaka ära ja läks välja, sest tema peatus hakkas tulema. Kuulasin Smilersit siis. Järsku tehti mu nina all nips. Ma arvasin, et kontrolör. :D Täiesti lõpp. Tegelt oli Pelm. Võtsin parempoolse klapi ära ja ütlesin "Tere sulle kah!" ta vastas:"Täpselt!" Siis istus mu kõrvale, sest ta ema istus mu vastas. Siis ma ei rääkind taga enam. Ta ema rääkis. "Mis me siis süüa teeme?" "Ma ei tea." "Lähme poodi ka?" "Vist ikka, jah." "Lähme säästu." "Ok. Meil peaks kodus pelmeene olema." Arvake ära, kes eriti pingsalt aknast välja hakkas vaatama. Rääkisid veel midagi. Ma ei viitsind enam kuulata. Liiga naljakas oli. Türil oli peatus. Nad läksid ka maha. Ma ka. Siis läskin bussi ootama. Mingi lampi tuli Siim (olen veidi aega viisakas) mu juurde. "Merilyn, sul on muidu transport olemas vä?" "Mingi suht jah. Bussiga lähen." "Aa. Sa saaksid meie autoga." "Kuhu?" "Paide?!" "Nagu.. Kuhu, Paide?" "Me võime su maja ette viia isegi." "Ma arvan, et sa ei tahaks meie maja ees sõita. Meil suht kaevandus." "Hm. Aga noh. Nagu suht kodu lähedale siis." "Aa. Ok" "Sa oled siis muidu nõus jah?" "Nojah. Tänks." *Pelm kõnnib rongimajja sisse, ma jään välja.* Varsti tuli buss. Läksime ikkagi bussiga. Suht vähe rahvast oli. Algul ei müüdud mulle piletit. Fine siis. :D Siis tuli peale mingi eriti vana mees. Nagu tõsiselt vana. Kontrolör tuli bussi taha poole ja ma sain ka pileti. :D Siis kultra juures läksime maha. Kõnnin. Järsku keegi karjub. "Merilyn!" Vaatasin tagasi. Kersti oli. Kutsus mind megasse sisse. Läksin ja siis rääkisime juttu. Siis mõtlesin. Hmm. See hääl on nüüd küll tuttav. :D Vaatasin. Oh sa ime! Siim Martma! "Tšau!" "Vapsee!" "Ma olen VIP, mis seal ikka." *Merilyn räägib Kerstiga* "Merilyn, kus sa üldse käisid, kui küsida tohib." (:D) "No sa juba küsisid, ju siis tohib. Täna olin Tallinnas, aga muidu olin Keilas Toomasel külas." "Aa." *Pelm sai oma burksi* "Tšau!" (Mina) Siis läksin varsti koju. Kodus pessu, arvutisse, Heminasse, blogspoti ja siin ma siis olen. :D Vahelduva eduga sain valmis oma posti. :D Nüüd veidi veel Msn-is ja siis magama. Homme Rammale.
Tšau!

2 sisemonoloogi.:

Anonüümne ütles ...

PELM :d
TÄITSAPEKKKIIS :d
SEE OLI VÄHE KÕVVV POSTITUS . SUV , ET MA POOLE VAHELEJÄTSIN (a)
eii ,pelm ruuls . (not ;D)

-Merilyn ütles ...

:D Ma tean.

 

Blog Template by BloggerCandy.com