pühapäev, 22. juuni 2008

Sa oled hea - Dagö.

Ma olen ju hea inimene? Ma ise arvan, et olen. Ma tahaks olla hea inimene. Mida ma tgema pean? ÄÄ!
See kõlas nüüd kolmeteist aastase titekisana. Aga tegelt ei ole nii. Ma tunnen, et ma olen hea inimene, aga kõik käib vastu. Ausalt. Ma mõtlen, et teen head, aga teised nii ei arva. Mind isegi ei viitsita kuulata. Persse. Mis juhtuks, kui ma hakkaks ka selliseks? Lihtsalt ei viitsiks teid kuulata, räägiks kellegi teisega samal ajal, kui te üritate minuga rääkida, räägiks teistele midagi käevarjus, samal ajal, kui sa seal üksi oled? Oleks ju mõnus?
Ma tean, et ma teen nii. Aga vahel. Ma ei suuda lihstalt koguaeg igno panna. Ma ise arvan, et ma olen liiga hea inimene selle jaoks. Aga eks see ole igaühe enda otsustada. Mina ei taha nii teha. Te võite mulle öelda, kui ma teie arvates olen kõige jubedam, kurjem, bitchim, lollim, vastikuim, ülbeim inimene, keda te näinud olete. Ma leiutasin selle jaoks tehnika. Ma lasen selle läbi. Hingan sügavalt ja juba on ta minust kaugel. Proovige, see aitab! Ma ei räägiks seda niisama. Ma olen seda praktiseerinud. Aidake mind. Raske on, kui ma ei tea.
Tšau.

2 sisemonoloogi.:

Pänsu ütles ...

Sa oled bitch siis, kui sul palutakse midagi teha või varjata, nagu näiteks valvata, et keegi sisse ei tormaks, kui ma riideid vahetan!!!!! ja kui sa ikkagist räägid välja või teed ikkagist midagi nagu karjud, et kätu on paljas :/ Aga muidu oled sa parim inimene üldse :)

-Merilyn ütles ...

Mulle meeldib Bitch olla. (:
Aitäh, tibuke.

 

Blog Template by BloggerCandy.com