neljapäev, 14. oktoober 2010

Happy as a clam.

Tunnete seda, nooredvanadnaisedlapsedmehed? Reede on lähedal.

Jouu! Olen Merilyni õde. Ta ütles et ma kirjutaksin siia kaks sõna. Olen Evil ja kirjutan rohkem :D.
Homme on Reedeeee.. Jei reede. (22:36.14.10.2010) Võibolla ta lõpetab selle posti alles homme. See oli mu "Rohkem". :DMina vabal ajal. :)

Tont. :D I lovez my zizter. :D

Ma ei suuda kirjutada oma ajaloo arutlust. Lihtsalt ei suuda.
Ma kirjutasin just natuke ja ma nagu tean, mida ma öelda tahan, a ma ei saa kirjutada ajalooõpetajale sellist teksti, mida ma tahaks. Mõistad ju mind?
Kas ma ei või panna fondiks mingi... 16 ja reavaheks mingi... 2?

Ebainimlik. Olete te sellele sõnale mõelnud? Mis asi on ebainimlik? Andke andeks tobeda näite pärast, aga Garfield the Movie's ütleb keegi... Happy Chapmani abiline, et shokikaelarihm Odiele on täiesti ebainimlik. "That's... That's inhuman!" Kas on?
Ebainimlikuks loetakse seda, kuidas mõnedes farmides koheldakse loomi. Kuidas neid surnuks pekstakse ja vahel elusast peast nahk maha võetakse. Ma ei pea teile nendest jubedustest rääkima, et te mind mõistaks. See on ebainimlik. Kas on?
Mis üldse on inimlik? Midagi, mida sa teeks ainult teisele inimesele? Võib ju olla tegelikult. Üks variant on see. Aga mida inimene ei teeks teisele inimesele? Hiljutine näide minu suguvõsast näitab meile seda 'inimlikkust' või 'ebainimlikkust'. Ma ei suuda enam otsustada, mida. Või siis kellegi mõrvamine selle pärast, et ta sinuga samal arvamusel ei olnud? Inimlik? Ebainimlik?
inimlik <19:-liku,> humaanne; inimesepärane; argi normaalne, vastuvõetav ▪. Inimlik kohtlemine, nõrkus, hind. Lennuõnnetuse põhjustas inimlik eksitus, parem: inimeksitus. Eba+inimlik, üld+inimlik. Inimlikult. Inimlikkus
eba+inimlik ▪. Ebainimlikult. Ebainimlikkus
Definitsioonid on olemas, jah. Aga mis on tänapäeval enam inimlik ja mis mitte? Tehakse kõike - nii head kui halba - kas siis järelikult kõik on inimlik?
Ma enam ei tea midagi. Tunne on küll selline.

Raina sünna on... Noh... Pidu on... Hmm... Jah.

Tegelt paneb mu blogger vigast. Ma ei saa midagi korralikult pasteda, ta blokib. Ja ma ei saa pilte lisada, mis on suur kaotus.
Mulle on.

5 sisemonoloogi.:

Anonüümne ütles ...

I know you lovez me.

-Merilyn ütles ...

You iz zmart.

Anonüümne ütles ...

iz knowz.

-Merilyn ütles ...

You iz ülbe.

Anonüümne ütles ...

Me iz not.

 

Blog Template by BloggerCandy.com