pühapäev, 2. jaanuar 2011

Amazing!


TAURUS - The Tramp
Aggressive. Loves being in long relationships. Likes to give a good fight. Fight for what they want. Can be annoying at times, but for the love of attention. Extremely outgoing. Loves to help people in times of need. Good kisser. Good personality. Stubborn. A caring person. They can be self centered and if they want something they will do anything to get it. They love to sleep and can be lazy. One of a kind. Not one to mess with. Are the most attractive people on earth!

Olen nous otsima üles fckingkiqland'i tumblrist selle posti, kus on koik. Küll aga ei ole ma nous neid koiki siia kopi-pastema, sest et.. Jah. Ma ei viitsi.

Tahtsin rääkida sellest, millega siin rinda pistan. Tegelikult küll kellega, aga noh. Vahet seal on?
Robert. Robert on poiss. Ta on äsja kolmeseks saanud ja ta on üksik laps. Mitte üksiklaps, sest tal on kaks vanemat ode, kes elavad Eestis ja on ikka hea mitu aastat vanemad, et Robert saaks olla üksik laps. Tal on omad mänguasjad, omad tahtmised... Ta jonnib, kui ta midagi ei saa. Ta lööb, kui tal igav on. Ta hammustab, kui tuju tuleb. Ta otsustab lihtsalt niisama, et enam ei mängi sinuga sa void lihtsalt seista köögikapi ääres, vahet ei ole. Ta lohub oma autosid ka siis, kui talle on miljon korda öeldud. Ta kisub asju, mis ei ole tema omad ja vihastab, kui need talt ära voetakse. Ta votab teistelt lihtsalt asju käest ja pääseb puhtalt. Ta loobib asju mööda tube. Ta vingub, kui ta abi tahab, mitte ei tule seda küsima. Ta kakleb ja karjub, kui teda peale pesemist riide panna.
Ta on nii kohutavalt armas.
Olen väsinud.

If you do a Google Image search for the number ‘241543903’, you will find out why the human race is so fantastic.
That is worth searching!

0 sisemonoloogi.:

 

Blog Template by BloggerCandy.com