pühapäev, 13. juuli 2008

"Meie ajal võis vetsu peitu ka joosta, kui poisid peksa said!"

Päris ammu pole kirjutand. Viimati käisingi Kätuga väljas. Maarjaga ei käinud, sest ma pidin minema maale heina tegema. Arvake ära, kes seda ei teind? Meie.
Algusest. Käisime Kätuga õues. Kätu ostis oma emmele lõhna. Liisu oleks peaaegu kaupsi päikeseprillide riiuli ümber lükanud. Niice. Enivei. Siis Kätu ostis meile Dr.Pepperid. Läksime vallale. Mingi hängisime seal veidi, siis läksime Konsu juurde. Maret oli seal. Läksime Minni sünnipäevale. Mina, Maret ja Liisu noh. Kätu saatsime koju. Siis olime seal, kui emme tuli, tõi ta Twisteri. Me Gerliga ikka erilised prod. Viigis alati. :D Ühe mängu ajal leppisime lõpuks kokku, et kukume koos, sest meil mõlemal oli juba igav. :D Karl ja ta sõbrad olid ammu välja kukkund. :D Nüüd sele jaoks, et mõni, näiteks Maarja, valesti aru ei saaks, siis Karl on Indra poolvend. Ta sai 11 nii, et Maarjal ei ole vaja mulle pärast mingeid tekste rääkida, mis on ainult mõtetud lausekatked. :D
Nii. Jah-jah. Twister. Sellega oli naljakas lugu, et Mõned ei saanud aru, kumb on parem, kumb vasak. :D Ma siis ütlesin, et liiguta seda jalga, mis sul sinise peal on. Ei seda teist. :D Suht koom. Siis emme rääkis, et issi ja vanaisa hakkavad heina tegema. Omfg. Me siis viisime Liisu ära ja läksime peolt minema. Maja taga olime, kui issi helistas a ütles, et ei ole vaja minna maale, sest me ei tee heina. Nagu wtf? Ma olin nii vihane. Läksime Pireti juurde tagasi. Veidi olime, tulime koju. Issi oli autoga järgi tulnud ja siis hakkasime koju minema. Täiesti lõpp. Sain auto ukse lahti, nad sõitsid minema. Niice. Ma nagu solvusin, sest ma arvasin, et see on nende järjekordne lahe nali. Ei viitsind. Pöörasin ümber, jalutasin eemale. Emme jooksis välja. Appi! Appi! Tüüpsid arvasid, et ma istusin autos juba. Enivei. Tüüpsid närvitsesid.
Järgmine päev hoidsin jälle Liisut. Mingi hetk tuli Maret siia. Siis oli kell juba niipalju, et Liisu läks tuttu. Tudus ära, hakkasime õue minema. Birgit tuli. Ütles, et täneseks kõik. Noh. Kui kõik, siis kõik. Läksime maale. Seal tegime igast stuffi. Kodus arvutisse ei jõudnudki.
Täna hoian ka Alissat. Kohe-kohe õue. Suht vässu olen. Oeh-jah.
Tšau.

10 sisemonoloogi.:

Anonüümne ütles ...

mida asja? xD mai saand aru :(

-Merilyn ütles ...

Millest sa jälle aru ei saanud?

Anonüümne ütles ...

sellest mis sa minu kohta kirjutasid.

-Merilyn ütles ...

Aa. :D Noh. Jaanipäeva tekst. Volli teab sind siiamaani kui tüdrukut, kes tahab Villut sebida. :D

Anonüümne ütles ...

WTF :D:D:D:D:D ma küsisin seda sinu pärast juu :D:D:D hea lamp :D PS. ta ei teagi mind?! :D

-Merilyn ütles ...

Eriti ei tea jah, aga ikkagi. :D Ükskord. Volli küsis, mis ma teen, ma ütlesin, et räägin Kätu ja Maarjaga. Volli ütles. Maarja on see tüdruk, kes Villu kohta küsis? Ma sain naerukrambid. :D See oli niii naljakas!

Anonüümne ütles ...

MIDAIGANES !!!!! :D:D:D:D:D:D lolll, ma ju küsisin seda suleeeee ! okei, ma ei närva :D sry, ma veits kassis :D

-Merilyn ütles ...

Mis siis. :D Augusti läbul räägin ka Vollile sinust. :D

Anonüümne ütles ...

tule taevas appi.. :D jah, armastan Villut.. NOT! :D ma ei teagi kes ta on ju :D aint nime tean nagu, suht lahe :D a mis augusti läbu? : D

-Merilyn ütles ...

Augusti läbu! *eye-roll* Toomase ja vanema sünna noh. See on augustiläbu. :D:D:D

 

Blog Template by BloggerCandy.com