neljapäev, 31. juuli 2008

Slightly depressed

Olete kunagi armastanud, keda tegelikult olemaski polnud? Ei ole hea tunne. Mul on tõsiselt kahju. Pisarad valguvad silmadesse... Misjaoks meie? Mis meie halvasti tegime? Et igaljuhul sa tead, et sa said mu südamest tüki. Sa ole seal sees. Sa omad seda. Mis siis, et sind ei olnud. Sa said selle endale. Mul on tunne, et sa võtsid pool enda tükist kaasa.
Üldiselt on kõik suht sitasti. Kui see välja jätta, siis on tavaline. Käisin Toomasele täna kinki ostmas. Tass ja ... Tass ongi ainult puudu. Väike lusikas on küll teisest komplektist, aga keda see huvitab? Ahjaa. Värvi üritan ka ära osta. Ja kunagi tuleb ära pakkida. Aga selle jaoks on mul paber olemas. Paela veel pole vist. Peab uurima.

4 sisemonoloogi.:

Pänsu ütles ...

Oh tibuke. Ma ei tea, mida sa täpselt tunned, aga ma armastan kedagi, keda ma ei mäleta. Absoluutselt, aga ma tean, et kunagi oli ta mul olemas. See pole sama, aga ikkagist. Me mõlemad armastame kedagi, keda meil ei ole. Kallis oled. Küll millalgi kõik paremaks läheb. Peab minema. Muidu ma annan saatusele jalaga.

-Merilyn ütles ...

Jah. Oleme koos vv-d. :D Vaesed väikesed.

Kaili ütles ...

awwi :D

Anonüümne ütles ...

wait, what? (says Sophie)

 

Blog Template by BloggerCandy.com