teisipäev, 1. juuli 2008

"Vanaema, miks su tissid ripuvad?"

Rammale läksin reedel. Bussiga. HP kolmanda osa lugesin läbi bussisõidu ajaga. Maal esimesel päeval ma vist ei teind eriti midagi. :/ Ahjaa. Rukkililli käisime korjamas. Mingi kivi peal käisime ka. Mareti ja Kelliga. Pärjad punusin isegi meile. (:
Laupäeval pesin palju nõusid ja koristasin kööki. Oh sa issake! Nii palju oli pesta! Aga hakkama sain. :D Köök nägi suht normps välja. Pärast olime õues. Jooksime suht mööda vanaema maja ümbrust ringi. Missiiis, et igalpool oli vähemalt meetrine rohi ja vihma oli just sadanud! Me saime rämedalt läbimärjaks. :D
Pühapäeval rohisime kartuleid. Vanaema, mina, Kelli ja Maret rohis isegi ühe vao. Moby ja Muri tšillasid jalus nagu koguaeg! Suht tüütu oli. Aga hakkama saime. Siis läksime Kelliga kartuleid koorima. Tegime täitsa ise kartuliputru. :D Kastet kaa. Me nägime nii palju vaeva, et me ütlesime kohe alguses, et keegi enne minema ei saa, kui on meid piisavalt kiitnud. :D Nii oligi.
Õhtul käisime veel veidi õues, tegime poistele (Sten ja Martin) tünga ja läksime tuppa tuttu. Öösel ma ei saanud magama jääda. Panin küll MP3e ja Alenderi, aga kolmanda pooltunniga jäin alles magama. Esimese ajal oli vist liiga kõvasti, teise poole peal tuli Ursula. :D Ma olin krampides voodis suht. Kolmandal pooltunnil sain siis Dagö seltsis magama jääda.
Hommikul läksime koju. Mina, Kelli ja Maret. Sten jäi vanaemaga maale. Koju jõudsin, läksin pessu ja tööle. Torni noh. Aitasin Birgitit. Mingi kümneni olime jälle umbes. Täna lähen kaa!
Homme Maarjaga metsa.
Vabandust, Kelli, et ma täpsemalt ei kirjutanud, aga mul suuht kiire. (:
Tšau.

0 sisemonoloogi.:

 

Blog Template by BloggerCandy.com