esmaspäev, 25. august 2008

Otsustusvõimetu? Enam mitte.

Me siis käisime maja vaatamas. Kuus kiltsa paidest. Ma armastan seda kohta. Enamus teist ei saaks sellest aru, kuid eks ma mõtlengi teitmoodi. Ma arvan, et kui me selle maja ostame, siis ma kolin sauna või pööningule. :/ Peab mõtlema. :D Maja oli selline... Vana ja... Veidi räämas, aga ma armusin ära. Vahel ma tahaks, et te saaksite mõelda nii nagu mina. Ma räägin teile, kuidas mööduks üks suvepäev minul selles majas.
Hommikul paistaks mulle päike aknast näkku ja linnukesed laulaksid. Kuskil kaugel häälitseksid lambad. Ma ajaks ennast püsti, läheks paljajalu välja. Muru oleks alles märg, sest väga varajane hommik on. Ma roniks kuskile põõsa alla pissile, mängiks väheke oma kutsikaga, läheks tšekkaks, kuidas meie lollid lambad söövad ja vedelvad. Siis avastaks ma, et ma pole veel midagi söönud ja läheks kaevule. Jooks veidi vett ja läheks õunapuu aeda. Korjaks mõned õunad, teeks neist toas kooki ja läheks õue mingisesse väikesesse varjualusesse sööma. Jooks omaette teed, sööks kooki ja loeks raamatut. Saanud selle tegevusega ühele poole, niidaks veidi muru ja võtaks päikest. Selle aja peale oleks juba raudselt päev. Ma paneks õhtuks sauna valmis. Tassiks puid, vett ja paneks kõik vajaliku valmis. Siis läheks veidi hängiks veel koeraga ja otsiks Tipsy kuskilt metsast üles. Kuna ma juba metsas olen, siis korjaks sealt mingeid kahtlaseid metsalilli ja viiks need koju. Ma koristaks pööningut ja teeks selle elamiskõlblikuks. Teeks korda kaks vokki ja kirstu. Selle aja peale oleks kell juba umbes kuus ja ma tahaks jälle süüa. Taaskord einestaks ma õues ja kuulaks veidi muusikat. Siis tšekiks üle, kas saun on ikka valmis ja paneks selle küdema. Korjaks omale veidi marju ja õunu. Viiks neid tuppa ja ootaks, millal keegi teine veel peale minu kodus oleks. Kui teised on kodus, jätaks nemad sööma ja läheks ise sauna. Ma oleks saunas vähemalt tunnikese ja selleks ajaks tuleks meil lambad tuppa ajada. Lambad toas, võtaks ma teki ja istuks taas seal varju all. Kuna oleks ilus suvi, tuleks meile sõbrad külla ja me grilliks. Peale grillimist vaataks ma päikeseloojangut ja arvaks siis, et nüüd on õige aeg magama minna. Toas läheks ma voodisse juba ja oleks valmis magama minema, kuid ma ei saaks und. Mõelnud veidi, mis puudu on, tõuseks ma, läheks arvuti juurde ja kirjutaks blogi. Siis oleks rahul ja läheks magama. Järgmine päev magaks kaua.

Te ei peagi must aru saama. (:

Nädala lause: Laim on argpüksi kättemaks.

9 sisemonoloogi.:

Marta ütles ...

merka, ma saan aru sust :) kui mõnus elu oleks, kui igapäev siuke oleks:) ma tunneks igast hetkest rõõmu ja oleks tänulik :):):):):)

-Merilyn ütles ...

Jah. Ma rämedalt tahaks sellist elu. Mugavusi ei ole, aga ikkagi. (:

Anonüümne ütles ...

"Laim on argpüksi kättemaks." nii on. ja ma saan sust täitsa aru. aga miks mu arvamus sind sügavalt ei kõiguta? :D
M.

-Merilyn ütles ...

:D Niisama. Ma tahtsin sinna midagi kirjutada. :/ Mul oli enne üks teine, aga see ei mahtunud ära. :D

רבקה ütles ...

vabsee mõns ju . Aga see peab olema soeeee ja sääskedeta suvi :) ;D

Kaili ütles ...

ostate maja ? :D see oleks lahe
aga tead, ma räägin sulle natuke enda suvepäevast. hommikul ma ärkan üles selle peale, et linnud väljas röögivad ja kanad kuskil kaagutavad. ma kirun natuke aega, et varsti saab sašlõkki :D päriselt ka.
päeval pean muru niitma, jube suur ala on niita ja samas päike keevitab nii et vähe ei ole :D mul on mega palav ja ma hüppan basseini. ja siis on mul külm :D xD
ainult häda :D
okei, ma ei riku su häid mõtteid ja unistusi ära. need on toredad :D

Kadri T. ütles ...

Aga just selline ongi ju ideaalne elu. Mina isiklikult jätaks sellest küll välja kõikvõimalikud koduloomad peale koera ja kassi, aga kuidas kellelegi loomulikult.
Kuid pikapeale tüütaks selline asi siiski ära. Head asja ei tohi kunagi liiga palju olla. :)

Anonüümne ütles ...

jee, tubli, võtsid selle pyzam'i koleda oranži asja ära xD

-Merilyn ütles ...

Rebeka. Jah. Peab olema. Soe ja üldse mitte mingeid putukaid.
Kaili. Sa ei suuda maakoha võlusid mu käest ära võtta. Mul ükskõik. Ma tahan sinna.
Kadri. Me om lambisekarja ja kitse pärast maale tahamegi. :D Tegelt oleks jah tüütu, kui igapäev selline oleks. :/ Aga natukene võib. (:
Sophie. Jeei! :D

 

Blog Template by BloggerCandy.com