laupäev, 27. september 2008

Ma...

...tahaks omada elu. Ei teeks paha ju?
Ma ei saa aru. Mu olematu elu keerleb täiega muude asjade ümber, kui ta keerleks, kui tal oleks elu. Nagu... Ma ei jaksa! Ma väsin ära. Lihtsalt. Lambist. Ükshetk ma enam ei jaksa. Mis siis saab?
Tegelt... Me oleme maal nüüd niiiiipalju põhku teins, et ausaltöeldes pole mina kunagi meie laudas niipalju põhku näind. /: Aga vb on see lihtsalt minu probleem. Vb ma ei vaata. Ja täiesti kindlalt laome meie issiga parema põhupaki kuhja, kui emme ja Taimi. Meil oli kõik peaaaegu loodi järgi. Noh... Meil oli viltune lood. :D Tegelt me lihtsalt viskasime lampsi neid põllult traktorile. :D Tegelt... Selle asja nimi on lamavoi vms. Ma ei ütleks nii. Ma otsin pildi ka!
Noh. See pole päris selline. Meil on vanaaegsem ja siin on hein peal. Meil oli põhk. Ma eeldan, et te teete vahet heinal ja põhul. Enivei. Sellise virna enam-vähem oleks ladunud emme ja Taimi. Me issiga ladusime ikka... Noh... Ütleme, et meie kakskend pakki võtsid sama palju ruumi, kui emme ja Taimi laotud kuuskend pakki. :D Oleme andekad.

4 sisemonoloogi.:

Maarja ütles ...

mai teaa vahet heinal ja põhul. vist. ilmselt jah. olen linnavurle vist. mai tea. vist.

-Merilyn ütles ...

Hein, Maarja, on asi, mida sa söödad loomale sisse. Seda sa kasvatatki selle mõttega, et loomadele talvel süüa anda. Põhk on aga see, mis jääb järgi viljast, kui terad on ära võetud. Kõigepealt laseb kombain üle viljapõllu ja korjab viljaterad ära. Siis niidetakse alles jäänud kõrred ära ja tehakse samasugusteks pakkideks, kui on hein. Aga põhk on palju kollasem. Põhul pole loomade suhtes absoluutselt mittemingisugust toiteväärtus ja seda topitakse neile ainult külje alla, et nad sitaseks ei läheks.
Kõik ei peagi teadma. :D

Maarja ütles ...

selge :D olen nüüd haritud linnavurle. vist.

-Merilyn ütles ...

Nüüd oled. :D

 

Blog Template by BloggerCandy.com